04.03.2021
Dansa pe iaht, iar clipurile adunau milioane de vizualizari. Cum arata acum fosta iubita a lui Gianluca Vacchi, bruneta sexy din viata milionarului

Inainte de Sharon Fonseca a fost Giorgia Gabriele. O italianca sexy, cu trup de supermodel si miscari de dans senzuale. Vorbim despre fosta iubita a milionarului Gianluca Vacchi, cea alaturi de care italianul a devenit celebru. 

Citeste si :  Catalin Botezatu a ajuns din nou pe mana medicilor din Turcia: „Voi suferi o noua interventie chirurgicala”

Clipurile cu dansurile celor doi au facut furori pe retelele de socializare si au adunat milioane de vizualizari. Cand toata lumea credea ca indragostitii vor face pasul cel mare, Gianluca si Giorgia au anuntat ca se despart. 

Ruptura s-a produs in 2017, dupa trei ani de relatie, iar cei doi nu au dezvaluit niciodata motivul despartirii. Presa din Italia a scris insa ca Giorgia (35 de ani) este cea care l-ar fi parasit pe milionarul de 53 de ani.

La doar cateva luni de la separarea de Vacchi, Giorgia s-a cuplat cu Andrea Grilli, un antreprenor italian, din industria modei. Spre deosebire de fostul ei iubit, bruneta este mult mai discreta cu viata personala si posteaza rar imagini cu barbatul din viata ei. 

In 2019, Giorgia a devenit mamica unui baietel, pe care l-a botezat Matteo. Frumoasa italianca nu s-a schimbat deloc in ultimii ani. Si-a pastrat acelasi look natural si silueta impecabila. Tocmai de aceea, contractele curg pe banda rulanta, iar italianca are numeroase aparitii in revistele de moda si face reclama la diverse brand-uri, produse cosmetice si parfumuri. 

Mai mult, Georgia are propriul brand de haine, intitulat Wandering. Creatiile ei sunt foarte apreciate de internauti, iar bruneta primeste deseori complimente pentru talentul ei. 

Chiar daca nu mai danseaza pe iaht, Georgia are o comunitate impresionanta de fani pe Instagram. Bruneta este urmarita de peste 2 milioane de persoane contul de Instagram.

Citeste si :  Masina de lux primita in dar chiar de ziua ei! Actrita de la noi, care se bucura de cel mai mare rasfat: „Promit sa am grija de ea”

Surse foto: Getty Images, Instagram

Articole din aceeasi categorie