Svetlana Sainsus - femeia care a ajutat sute de oameni, are un regret in viata. „Am facut prea multe sacrificii pentru un barbat, pentru barbatul pe care l-am iubit”

Ne-a invatat sa fim mai buni, mai darnici, emotionand o tara intreaga prin activitatea sa. Este femeia care de-a lungul anilor a mers pana la capat daca a stiut ca poate salava o viata.

Citeste si :  Diana Ballerini a luat micul dejun impreuna cu Bianca Dragusanu! „Cuvintele sunt de prisos”

Invitata in platoul emisiunii O Seara Perfecta, Svetlana Sainsus a vorbit despre arta de a fi femeie si despre fetita ei, care s-a nascut in prima zi de primavara. „Niciodata nu mi-am imaginat un cadou mai frumos de primavara. Un cadou mai frumos de la Dumnezeu nu putea fi, sa se nasca fetita mea. Nu in zadar a venit ea mai devreme, ca sa aduca primavara.”

Svetlana Sainsus i-a organizat o petrecere nemaipomenit de frumoasa fiicei sale, Lia, care a implinit un anisor, impreuna cu cei mai apropiati oameni. „Doar in familie si cumatri. Tare putini oameni, nu din cauza restrictiilor, dar asa am simtit eu. Gasca mea s-a micsorat foarte tare...”

In calitate de co-fondatoare a site-ului caritate.md, Svetlana Sainsus incearca pe toti sa-i inspire cu bunatatea sa si generozitate. „Mereu repetam ca eu o sa va molipsesc sa faceti bine. Eu fiind in strainatate 12 ani, in Londra si in Rusia am locuit, vedeam lumea un pic mai generoasa ca la noi, un pic mai saritoare la nevoie si postasem primele mele cazuri vedeam ca nu asa se aventurau. Problema nu era in lipsa de generozitate, dar lipsa de incredere. Prea multe lucruri false, sarlatani, prea multi cersetori care vedem la televizor ca nu sunt bolnavi. In acesti ani m-am straduit sa inspir increderea, sa demonstrez cat de corecta sunt eu, colegii din fundatia in care fac parte.”

„Uneori pe strada ma intalnesc cu cineva care imi multumeste ca i-am ajutat si imi dau seama copilasii sunt deja mari si deja nu ii mai recunosc si imi spune: tanti Svetlana, va multumesc ca mi-ati dat viata si eu sunt atat de fericita si recunoscatoare. Multi imi trimit poze peste ani, cum copilul merge la scoala, atat de multe fete tinere pe care impreuna le-am ajutat, flacai, mi-au promis ca ma invita la nunta. Eu tare sper sa creasca mari si sa merg la ei la nunta. Eu promit ca merg la nunta fiecaruia. Am mers la nunta cuiva pe care am ajutat. Un cuplu cu dizabilitati, in scaun cu rotile, ne-au invitat la nunta si am mers. Tin minte ca era departe, intr-un sat.”

„Sunt fericita, sunt implinita, dar am regrete. Unul dintre cele mai mari regrete era ca am facut prea multe sacrificii pentru un barbat, pentru barbatul pe care l-am iubit si daca as da timpul inapoi. Svetlana a imbatranit, dragostea a disparut, dar eu am ramas cu acele vise neimplinite.”, spune Svetlana.

Priveste interviul in intregime si afla de unde ia Svetlana puteri pentru a ramane la fel de pozitiva si energica, cum isi recapata fortele dupa orice caz care o atinge la suflet, dar si despre relatia dintre cei doi copii ai sai.

Citeste si :  Atat de dragalase! Cum au intampinat primavara prezentatoarele PRO TV, Suada Karkouki si Tatiana Nastas, alaturi de fetitele lor 

Sursa foto: Instagram

Articole din aceeasi categorie