04.03.2022
Amy Schumer a dezvaluit cum se simte dupa operatia de liposuctie: „Vreau sa spun adevarul!”

Amy Schumer a vorbit recent despre operatia de liposuctie pe care a suferit-o in urma cu ceva timp. Actrita recunoaste ca se simte foarte bine acum si ca isi doreste sa fie foarte transparenta cu privire la interventia ei. 

Actrita de comedie in varsta de 40 de ani nu a vrut sa ascunda faptul ca a facut o operatie de liposuctie si a vorbit in luna ianuarie pe contul sau de Instagram despre interventie. Amy Schumer nu s-a gandit niciodata ca va face aceasta operatie, insa acum, dupa ce a trecut prin asta, este foarte fericita ca s-a intamplat. 

In timpul unei aparitii la podcastul lui Chelsea Handler „Dear Chelsea”, Amy a vorbit despre decizia ei de a face liposuctie si mai ales despre cum se simte in momentul actual. 

„Mi-am facut liposuctie. Nu m-am gandit niciodata ca voi face asa ceva. Atunci cand auzeam de liposuctie mi se parea atat de nebunesc pentru mine si spuneam ca nu voi face niciodata nimic in legatura cu asta”, a declarat Amy Schumer. 

LVMH si Chanel vor dona peste 7 milioane de dolari refugiatilor ucraineni

Actrita a declarat ca a inceput sa se gandeasca la liposuctie dupa ce l-a nascut pe fiul ei, Gene, in varsta de doi ani si a trecut printr-o operatie de cezariana. Ulterior, dupa ce i-au fost indepartate uterul si apendicele in luna septembrie a anului trecut pentru a pune capat durerii de endometrioza, Schumer a decis sa faca liposuctia. 

„M-am recuperat foarte repede, asa ca i-am intrebat pe medici: „Pot sa-mi fac liposuctie?”. Si mi-am facut, iar acum ma simt foarte bine”, a mai spus aceasta. 

Amy Schumer a vorbit pentru prima data despre operatia de liposuctie in ianuarie

Amy Schumer a facut declaratii despre liposuctie pe Instagram in ianuarie, fiind prima data cand a vorbit public despre asta. Ea i-a spus lui Handler ca a vrut sa fie sincera cu privire la operatie plastica.

Razboiul - subiect de cearta pentru artisti. Timati si Max Barskih si-au adus acuzatii grave si cuvinte murdare pe retelele de socializare: „Ai uitat din lingura cui ai mancat in toti acesti ani?” - VIDEO

„Voiam sa spun adevarul despre asta, pentru ca atunci cand cineva va vedea pozele cu mine in care arat diferit sau mai slaba, sa stie ca arat asa pentru ca am fost operata. Este destul de greu si vreau sa fiu sincera in privinta asta”, a mai spus actrita. 

In ianuarie, Schumer a impartasit doua fotografii cu ea pe plaja, intr-un costum de baie negru si le-a multumit celor doi chirurgi ai ei, cel care i-a efectuat operatia de endometrioza si celalalt care i-a facut liposuctia.

„Ma simt bine. In sfarsit. A fost o calatorie anevoioasa, dar in urma careia mi-am recuperat puterile”, a scris actrita pe retelele sociale.

„Mustele cauta rani, iar albinele flori”. Svetlana Sainsus a vorbit despre gestionarea milionului strans pentru refugiati, critica din online, dar si cazul fetitei cu inima in rucsac - VIDEO

Articole din aceeasi categorie