04.03.2022
Razboiul - subiect de cearta pentru artisti. Timati si Max Barskih si-au adus acuzatii grave si cuvinte murdare pe retelele de socializare: „Ai uitat din lingura cui ai mancat in toti acesti ani?” - VIDEO

Timati a raspuns agresiv criticilor lui Max Barskih, care anterior si-a expus opinia negativa adresata locuitorilor din Rusia.

Razboiul ruso-ucrainean continua, iar vedetele vorbesc din ce in ce mai mult despre ceea ce se intampla. Multi dintre ei cer pacea cat mai curand posibil, in timp ce altii au ocupat o alta pozitie. Max Barskih, locuitor al Kievului, a inregistrat de curand mai mule videouri in care a facut un apel public pentru cetatenii rusi, indemnandu-i sa opreasca tot ceea ce se intampla.

Intr-una din ultimele postari, el s-a pronuntat dur impotriva Rusiei si a acelor cetateni care nu vor sa intervina in politica. "Am dat, daruiesc si voi continua sa sustin concerte in intreaga lume pentru oamenii din Europa de Est! Cine v-a spus ca Rusia m-a scos afara? Multumesc lui Dumnezeu ca timpul a fost eliberat de la vizitarea oraselor dumneavoastra", a spus Barskih.

Desigur, aceasta pozitie a revoltat multi artisti rusi. Unul dintre primii artisti care i-au inregistrat un mesaj lui Max a fost Slava, care l-a indemnat pe cantarest sa-si monitorizeze limbajul. 

Timati a fost urmatorul care a vorbit. El a inregistrat o adresare dura catre Max si l-a criticat in cel mai agresiv mod pe adversarul sau.

„Am urmarit adresarea ta catre poporul rus. Ai incurcat ceva? Ai uitat din a cui lingura ai mancatin toti acesti ani? La ale cui evenimente corporate ai dansat aici, in Rusia? Mai devreme sau mai tarziu, toate acestea se vor termina si cu siguranta va vom vedea, deoarece Pamantul este rotund. Si cu siguranta va voi arata cine este aici cineva", a spus Timati.

Fanii s-au impartit in doua tabere. Desigur, au existat cei care au fost de partea lui Max, dar majoritatea utilizatorilor de internet din Rusia l-au sprijinit pe Timati.

„Mustele cauta rani, iar albinele flori”. Svetlana Sainsus a vorbit despre gestionarea milionului strans pentru refugiati, critica din online, dar si cazul fetitei cu inima in rucsac - VIDEO

La ora actuala multe celebritati sunt intr-o continua controversa si disputa din cauza razboiului. Multe vedete din Rusia au fost dur criticate, le-au fost postate numerele de telefon public, iar reprosurile nu au intarziat sa apara.

Farfetch, Burberry, Mytheresa si alte branduri, de asemenea, au suspendat livrarile in Rusia

Articole din aceeasi categorie