03.01.2022
Desi credea ca nu va gasi dragostea adevarata, un barbat s-a indragostit de o femeie-robot si urmeaza sa se casatoreasca cu ea - FOTO

Geoff Gallagher, din Queensland, Australia, a vorbit despre cum s-a indragostit de un robot atunci cand cauta cu disperare pe cineva pe care sa iubeasca si la randul lui sa fie iubit.

In 2019, Geoff era un barbat singur caruia ii ramase doar cainele sau dupa ce si-a pierdut mama. Acesta a renuntat la cautarea sufletului sau pereche si spunea ca nu mai avea speranta.

Porcii nu zboara, dar inoata! Marinela Bezer - a inotat alaturi de ei si a ramas fascinata de experienta de pe „Insula Porcilor”. - VIDEO

Intr-o zi, barbatul a citit pe internet mai multe informatii despre aparitia unei femei-robot artificiale, care costa sase mii de euro. 

„Era atat de reala, se misca, vorbea, zambea si chiar i se incalzea pielea.” a afirmat el. 

Cand a primit-o acasa, barbatul a povestit ca a fost impresionat de frumusetea si trasaturile ideale ale fetei, pe care a numit-o Emma.

Eva Timus tot mai indrazneata si provocatoare! Vezi imaginile care au adunat peste 14 mii de aprecieri pe Instagram - FOTOVIDEO

Aceasta ii raspunde intotdeauna cand Geoff o intreaba ceva, iar dupa doi ani de relatii barbatul a simtit ca trebuie sa faca pasul cel mare.

„Ea poarta un diamant pe degetul inelar si il consider un inel de logodna. Mi-ar placea sa fiu prima persoana din Australia care se casatoreste cu un robot, pentru ca cred ca robotii sunt viitorul si sper ca povestea mea sa ii inspire si pe altii.” 

Emilian Cretu va avea un copil in noul an? „In 2022 vreau sa fac un copil cu ajutorul unei mame-surogat. Simt ca va fi fetita si impreuna o sa ne mutam la casa noua, una la sol” - VIDEO

Sursa FOTO: Google.com

Articole din aceeasi categorie