04.08.2022
Adevarul despre sarcina falsa a lui Beyonce! Ce declaratii a facut verisoara artistei: „A angajat o mama surogat, dar nu si-a dorit critica...” - VIDEO

In timpul prestatiei sale de la Gala VMA 2011, Beyonce a dezvaluit public faptul ca este insarcinata. Bucuria si entuziasmul sau insa nu a durat prea mult, pentru ca in scurt timp a fost acuzata de falsitate si de faptul ca mimeaza o sarcina falsa, iar pe lume copilul sau ar fi fost adus de o mama surogat. Vezi in articolul de mai jos declaratiile pe care o ruda de-a artistei le-a facut. 

La scurt timp, un videoclip aparut in mediul online i-a demontat „teatralitatea” vedetei. 

Cand Beyonce a participat la un spectacol australian, burta acesteia s-a vazut deformandu-se in mod vizibil.

Verisoara acesteia a declarat mai apoi faptul ca in acea perioada Beyonce a inchiriat un uter, iar de fapt sarcina sa a fost un continuu spectacol.

La acea etapa, o controversa mondiala a izbucnit, iar Beyonce nu a oferit presei nicio reactie. Retelele de socializare s-au umplut de teorii care sustineau ca a inchiriat un uter pentru ca nu isi dorea sa treaca prin stresul celor noua luni de sarcina.

Marinela Bezer si Vlad Gatcan s-au casatorit! Vezi locatia selecta pentru care au optat, tinutele divine, dar si momentul de la nunta anului care iti va provoca lacrimile - FOTO/VIDEO

Dupa ce Beyonce a nascut-o pe micuta Blue Ivy, verisoara artistei Angela Knowles a iesit in fata cu o noua declaratie: „Ea voia sa-si pastreze silueta si a angajat o mama surogat, isi dorea sa munceasca imediat.”

Beyonce: Surrogacy rumors during pregnancy were 'just crazy'

Dupa aceasta declaratie Beyonce a inregistrat un video in care a spus ca nasterea este o experienta pe care dintotdeauna a dorit sa o experimenteze, iar zvonurile venite din partea celor dragi sunt doar pentru hype.„Exista, de fapt o multime de oameni care cred acest zvon, nu ma voi justifica niciodata pentru ca cred in mine si sinceritatea mea.” ,a declarat ea.

Un vis neimplinit! Unde de fapt si-a dorit Britney Spears sa se cunune cu sotul ei - FOTO

Beyonce Baby Bump: It's Not Fake
Articole din aceeasi categorie