03.08.2022
Un vis neimplinit! Unde de fapt si-a dorit Britney Spears sa se cunune cu sotul ei - FOTO

Britney Spears si Sam Asghari s-au casatorit in urma cu doua luni. Cu toate acestea, Britney continua sa impartaseasca noi detalii despre evenimentul care a avut loc.

Recent, cantareata a spus ca vrut ca cununia sa sa aiba loc intr-o biserica catolica, dar nu i s-a permis.

Vacanta de vis a Valeriei Lungu s-a transformat intr-un cosmar! Ireal ce i s-a intamplat in Italia: „Credeau ca am fost batuta sau violata”

Vedeta a postat pe retelele de socializare o fotografie a bisericii unde isi dorea cu adevarat sa se casatoreasca. „Aici am vrut initial sa ma casatoresc in 2020. E frumos, dar au spus ca este inchis temporar din cauza COVID. Apoi, 2 ani mai tarziu, cand am vrut sa ma casatoresc acolo, mi-au spus ca trebuie sa fiu catolica. Nu ar trebui sa fie biserica deschisa tuturor?”, i-a intrebat cantarea pe abonati.

„Totul s-a intamplat asa cum trebuia! Ma bucur pentru tine si sotul tau”, „Trebuie sa fii catolic pentru a te casatori intr-o biserica catolica. Mereu a fost asa”, au comentat cativa internauti.

Donna D'Errico, din Baywatch, umilita pe interpret pentru felul in care arata. Reactia actritei

Nunta lui Britney si Sam a avut loc in curtea casei lor din California. La eveniment au fost prezenti parintii si prietenii celor doi. 

Maria Ciorici - fotografie rara alaturi de parintii sai! Vezi ce poezie emotionanta a compus interpreta pentru acestia: „Va multumesc pentru grija nemarginita” - FOTO

Articole din aceeasi categorie