24.11.2022
Adevarul despre relatia dintre Gigi Hadid si Leonardo DiCaprio. Un apropiat a rupt tacerea: „Isi doresc sa petreaca cat mai mult timp impreuna!”

Vestea ca Gigi Hadid si Leonardo DiCaprio au o relatie a surprins pe toata lumea, insa acum apar noi detalii despre povestea de iubire pe care acestia o traiesc departe de ochii curiosi ai fanilor.

O sursa apropiata celor doi a rupt tacerea despre relatia dintre cei doi, marturisind ca familia modelului este foarte fericita pentru ea: „Bella si Yolanda considera ca Leo este un om foarte talentat si, desigur, le sustine relatia.”, a precizat sursa respectiva pentru Etonline, continuand: „In cele din urma, ce isi doresc ele e ca Gigi sa fie fericita, asa ca o sustin si o ajuta cand are nevoie.”

De asemenea, relatia dintre Leonardo DiCaprio si Gigi Hadid continua sa creasca, cei doi fiind cuceriti unul de celalalt: „Leo considera ca Gigi e o femeie superba, cu picioarele pe pamant si desteapta. Amandoi se bucura de momentele petrecute impreuna si simt ca au o conexiune aparte. Leo se bucura sa o descopere pe Gigi, sa o cunoasca mai bine si amandoi isi doresc sa petreaca cat mai mult timp impreuna.”

Era cat pe ce sa piarda rolul care l-a facut renumit in toata lumea! Regizorul James Cameron a facut dezvaluiri despre Leonardo DiCaprio si filmul „Titanic”

Zilele trecute, cei doi au starnit si mai multe speculatii cu privire la relatia lor, atunci cand au luat cina la un restaurant din New York. Actorul si modelul s-au bucurat de o cina discreta, insa fotoreporterii au fost pe urmele lor. Astfel ca, la finalul intalnirii, cei doi au fost fotografiati iesind din acelasi local, dar nu impreuna.

Vedeta din „Titanic” a incercat sa-si acopere chipul cu o sapca neagra si o masca de protectie. A purtat o jacheta neagra si o pereche de pantaloni in aceeasi nuanta, fiind insotit de un prieten apropiat. In acelasi timp, Gigi Hadid a purtat o pereche de pantaloni evazati si un top scurt asortat, care i-a lasat abdomenul la vedere. Peste si-a pus o jacheta din piele si a luat exemplul celebrului actor, acoperindu-si fata cu o esarfa albastra.

Ksenia Borodina - destainuiri in mediul online. Ce spune prezentatoarea TV despre pensia alimentara pe care o primeste din partea fostilor soti

Iesirea lor are loc dupa ce actorul a fost vazand petrecand timp impreuna cu modelul  la o petrecere fastuoasa de Halloween din New York.

Desi s-a spus ca actorul de la Hollywood nu iese decat cu tinere mai mici de 25 de ani, iar unele voci l-au cuplat cu un model ucrainean, surse apropiate acestuia au dezvaluit pentru People ca el si Gigi Hadid „incearca sa se cunoasca mai bine”.

Articole din aceeasi categorie