29.12.2022
A atras toate privirile asupra ei, la propriu! Dara a comentat filmuletul care a devenit viral in mediul online in care aceasta apare intr-o ipostaza rusinoasa: „Mi-am confirmat mie personal cat de asumata sunt eu, in tot ceea ce fac” - FOTO/VIDEO

Dara este una dintre cele mai cunoscute interprete din Republica Moldova, care activeaza peste Prut. Recent, artista a participat in cadrul mult asteptatului eveniment „Noroc Fest”, unde a evoluat intr-o tinuta neobisnuita. 

Aceasta a decis sa-i impresioneze pe spectatori nu doar cu vocea si piesele sale, dar si cu tinuta sa. Vedeta a optat pentru o rochie alba, lunga, cu maneci de tip manusi. Rochia sa avea doua decupaje in partea de jos si, asa cum era croiul sau, rochia nu ii putea permite interpretei sa poarte lenjerie intima. 

Nu ti-ai gasit inca rochia potrivita pentu Revelion? Designerul vestimentar Diana Voevutki te poate ajuta in alegerea look-ului perfect care sa-ti puna in valoare silueta: „Trebuie sa tinem cont de...” - VIDEO

Cu toate acestea, Dara nu a luat in consideratie acest fapt si a decis totusi sa o imbrace la acel eveniment. La un moment dat, cand artista se misca pe scena, totul a fost lasat la vedere. Acest moment a fost filmat de catre cineva dintre spectatori si a devenit viral dupa ce a fost publicat ulterior atat pe Instagram, cat si pe TikTok. 

Dupa concert, Dara a decis sa comenteze acel filmulet devenit deja viral pe retelele sociale. „Asta este rochia mult discutata pe toate platformele online. M-am gandit eu, m-am gandit si am decis sa nu mai zic nimic! Inca un moment in care mi-am confirmat mie personal cat de asumata sunt eu, in tot ceea ce fac”, a scris interpreta pe pagina sa de Instagram. 

Ulterior, videoclipu a fost sters de pe toate platformele. Insa, nu s-a terminat totul aici. O persoana, numele caruia nu este cunoscut, a facut o copie la acel filmulet si la publicat pe pagina sa de TikTok. In doar cateva ore, acesta a acumulat peste 5 milioane de vizualizari si foarte multe comentarii ofensatoare in adresa interpretei. 

Dara nu a putut evita acest lucru si a decis sa comenteze in InstaStories situatia. Aceasta si-a intrebat abonatii cum ar fi mai bine sa procedeze. 

Daniela Costetchi - in lacrimi pe Instagram! Vezi ce a emotionat-o atat de mult pe bloggerita: „Ma imbratisez singura pe mine...” - VIDEO

„Acum o saptamana am zis ca nu am de gand sa explic nimic. Mai ales unor oameni care e clar ca vad doar ceea ce vor ei sa vada, si nu realitatea. Ce nu inteleg eu este altceva. De ce un om care are un domeniu de activitate diferit, creeaza content pe acel subiect, pune un video care nu are nicio relevanta cu el? Doar pentru hype? Doar pentru niste cifre ca nu au nicio legatura cu ceea ce face el? Video-ul o sa adune si mai multe views, o sa il vada jumatate de tiktok. El insa ce obtine cu asta? 3/4 mii de followers si zero interes fata de ceea ce face el”, a scris artista. 

Se pare ca persoana in cauza a vazut publicatiile interpretei, caci ulterior contul sau a fost sters de pe TikTok in intregime. Cert este faptul ca Dara nu i-a scris nimic acelei persoane. 

„E hitul anului 2023!” Iuliana Beregoi si Ceanu Zheng au lansat o noua melodie. Vezi cat de bine suna aceasta, dar si cat de entuziasmati sunt fanii lor - VIDEO

Dara este o cantareata de muzica pop din Republica Moldova. A devenit cunoscuta dupa participarea in finala preselectiei nationale din Republica Moldova pentru Eurovision 2012, cand a interpretat piesa „Open Your Eyes”, ocupand locul 3.

Articole din aceeasi categorie