25.03.2024
Gestul Regelui Charles pentru Kate Middleton, in timp ce erau internati in spital la Londra. Emotionat ce a facut pentru ea

Regele Charles are o relatie foarte apropiata cu nora sa Kate Middleton. Surse apropiate casei regale au dezvaluit ca suveranul a facut un gest superb pentru sotia printului William in timp ce ambii erau internati in spital.

In timpul sederii sale la Clinica din Londra, in timp ce era supus unei proceduri pentru prostata marita, Regele Charles a fost vazut vizitand-o pe nora sa, Printesa Kate, in timp ce aceasta se recupera dupa operatia abdominala majora suferita in ianuarie.

O sursa regala de rang inalt a declarat: „Exista o relatie foarte puternica intre Maiestatile Lor si familia Wales. Sunt foarte apropiate, chiar mai mult in acest moment”.

Printul William, prima reactie dupa ce Kate Middleton a anuntat ca are cancer. Ce a declarat viitorul rege al Marii Britanii

„Regele a avut intotdeauna o relatie apropiata, calda si unica cu printesa. Ea are o mare dragoste si respect pentru el si pentru pozitia sa. Cand au fost impreuna in spital, se plimba mult pe coridor pentru a petrece timp cu ea. El a incurajat-o si a sprijinit-o in tot acest timp”.

Vestea ca Printesa de Wales are o forma de cancer a socat lumea, anuntul venind la doar cateva luni dupa ce Palatul Buckingham a anuntat ca si Regele Charles are cancer. Diagnosticul lui Kate a venit in urma unor teste efectuate dupa operatia abdominala majora - care au aratat ca era prezent un cancer.

Adevarul despre anuntul facut de Kate Middleton. Motivul care justifica decizia de a dezvalui vineri seara ca sufera de cancer

Vestea, pe care printesa a dat-o ea insasi de la Windsor prin intermediul unei inregistrari video pe 22 martie, a venit pe fondul speculatiilor si zvonurilor din ce in ce mai bizare privind absenta indelungata a lui Kate dupa operatia sa.

In prezent, ea a inceput „chimioterapia preventiva” si isi doreste intimitate in timp ce se concentreaza pe insanatosire si pe a fi alaturi de tanara ei familie.

Articole din aceeasi categorie