25.03.2024
Tendintele anului 2024 in materie de bijuterii! Natalia Neagu, manager Vois: „Chiar si Regina Letizia poarta aceste...” - VIDEO

Fiind invitata in cadrul emisiunii O Seara Perfecta, Natalia Neagu, manager Vois, a explicat care sunt tendintele acestui an in materie de bijuterii.

Invitata in platoul serilor perfecte, Natalia Neagu a fost intrebata cum s-a simtit la evenimentul dedicat celor 12 ani de perfecte.md. „Foarte colorat, interesant, captivant, cu multe doamne interesate si discutii sincere”, a raspuns invitata.

In cadrul petrecerii, magazinul Vois si-a prezentat o parte din noua colectie de bijuterii. „Am incercat sa venim cu brand-uri care difera unul de altul, in dependenta de stilul de viata si de concept. Am venit cu brand-ul spaniol PDPAOLA, care este foarte popular in Europa. Chiar si Regina Letizia poarta aceste bijuterii. Am venit cu un brand care se inspira din cultura stradala, din cultura de tatuaj, este vorba despre Nove25”, a spus Natalia Neagu.

Are 70 de ani, dar si-a pastrat eleganta si rafinamentul lui James Bond. Pierce Brosnan, in forma maxima - FOTO

De asemenea, intrebata daca se bucura de popularitate bijuteriile pentru copii, managerul Vois a raspuns: „Da, dar as spune ca avem si adolescenti care vin si solicita cate un colier”.

In ceea ce priveste tendintele in materie de bijuterii, Natalia a raspuns: „Tenditele se bazeaza pe 3 caracteristici, prima este sustenabilitatea. Sunt in trend pietrele sau diamantele etice. Ce inseamna un diamant etic? Este un diamant ce se cultiveaza in laborator. Se cultiveaza de la o luna pana la trei luni. De asemenea, as putea spune ca toate bijuteriile se bazeaza pe personalizare. Sunt in trend colierele cu litera, se solicita bratari cu nume”.

Printul William, prima reactie dupa ce Kate Middleton a anuntat ca are cancer. Ce a declarat viitorul rege al Marii Britanii

Totodata, in trend, atat primavara, cat si vara aceasta sunt bratarile cu charmuri: „Tu iti poti personaliza bratara ta. Avem stelute, inimioare”.

„Poti sa combini ceea ce pana acum nu se combina, de exemplu, aur alb cu argint. Acum se combina si culorile si asta se priveste foarte frumos. Noi imbracam bijuteriile in dependenta de dispozitia noastra. Frau liber. Cel putin la noi mai popular este aurul galben, el se priveste foarte frumos daca esti blonda”, a povestit Natalia Neagu, manager Vois.

*Acest articol este un produs comercial

Articole din aceeasi categorie