25.03.2024
12 ani de perfecte.md! Cine a venit la eveniment, cine a cantat, dar si cum a aratat tortul - VIDEO

Cel mai citit site pentru femei a implinit 12 ani si a sarbatorit alaturi fireste de femei frumoase, de succes, dar si de prietenii dragi. Intreg evenimentul a imbracat nuante de puf de piersica, Peach Fuzz fiind dress-code-ul impus. Cum a fost atmosfera, vezi in cadrul unui reportaj marca O Seara Perfecta.

Imbracati in tinute peach fuzz cocktail, invitatii si-au facut aparitia rand pe rand pana sala a devenit neincapatoare. Gazda evenimentului a fost Vlada Mardari, prezentatoarea emisiunii iSanatate. „Ma bucur ca avem un eveniment relaxant, frumos. Nu este un eveniment in care trebuie sa fii la patru ace, in sensul ca foarte, foarte rigid. Eu am foarte multe amintiri legate de perfecte pentru ca eu, de fapt, am venit la PRO TV initial acum 10 ani in calitate de editor la site-ul perfecte.md”, a spus Vlada Mardari.

„Chiar respect si admir toata echipa voastra. Mereu cand suntem invitati venim cu mare drag. Apropo, salutari si de la Anatol”, a spus Irina Bivol, interpreta.

Intrebati daca s-au suparat vreodata pe articolele marca perfecte.md, invitatii au raspuns sincer. „Pentru ca sunt de-ai nostri, fac doar stiri bune despre noi. Nu prea am cum sa ma supar, dar au fost momente in care am putut sa le reprosez sa nu mai faca stiri despre copiii mei pentru ca la un moment dat erau destul de frecvente si ma temeam sa nu fiu prea multa”, mentionat Anisoara Loghin, prezentatoare PRO TV.

„Deocamdata nu. Era sa tin minte daca era sa fi fost vreo suparare”, a notat Cristina Scarlat, interpreta. „Nu imi place ca faceti stiri din fiecare bobita de poama. Imi venea sa va fugaresc pe toate”, a mai spus Gabriel Nebunu, interpret.

„Consider ca nu ar trebuit sa te lasi afectata de modul in care se scrie o stire. Normal ca stirile trebuie sa aiba un titlu atractiv”, a explicat Vlada Mardari.

Are 70 de ani, dar si-a pastrat eleganta si rafinamentul lui James Bond. Pierce Brosnan, in forma maxima - FOTO

„In fiecare articol este ceva de invatatura”, a povestit Diana Ballerini, femeie de afaceri.

Totodata, acestia au spus si ce articole de pe site le trezesc curiozitatea. „Eu citesc articolele de moda, dar si cele mondene. Chisinaul este un oras mic, toti ne cunoastem”, a mentionat Xenia Bugneac, stilist.

Perfecte.md este cel mai citit site despre femei din tara, iar printre cititorii fideli se numara si barbati. „Pe Instagram si Facebook mereu vad toate postarile si pun like-uri”, a spus Maxim Zavidia, interpret.

Evenimentul a avut si un program artistic special. Un cvartet al Moldovan National Youth Orchestra, Stas Goncear si Calin Ganea.

Verdictul medicilor: cat de mari sunt sansele ca Kate Middleton sa se vindece complet de cancer

Solista Violeta Botezatu a fost peste asteptarile publicului, cu un program deosebit.

In culorile evenimentului au fost nu doar invitatii, ci si deserturile rafinate, care au indulcit seara. „Lucci cake este despre perfect, delicios, gustos si frumos. Am indulcit seara de astazi cu macarons... M-am straduit sa fac totul in culoarea sarbatorii”, a mentionat Angela Oprea, fondatoare Lucci Cake.

Petrecerea a culminat cu un tort spectaculos, iar invitatii au avut ocazia sa felicite intreaga echipa perfecte.md.

„Va doresc multi ani inainte fericiti. Va multumesc ca imi urmariti activitatea”, a spus Katy Rain, interpreta.

Evenimentul select a avut loc la restaurantul Inception, locul perfect pentru momente speciale.

Articole din aceeasi categorie