12.01.2022
5 zodii care au cele mai mari sanse sa se impace cu fostul partener in 2022. Balantele au tendinta de a acorda o a doua sansa unui fost partener

Te-ai gandit pana acum sa te impaci cu fostul partener? Atunci inseamna ca si zodia ta se afla in aceasta lista!

Sa te impaci cu fostul iubit nu este intotdeauna cea mai buna idee. Insa sunt si persoane care nu mai iau in considerare dezamagirile si sunt pregatite sa ofere o a doua sansa unui fost partener.

Daca o relatie s-a incheiat, in mod cert au existat motive intemeiate pentru care doi parteneri nu au putut lupta sa fie impreuna. Dar, uneori dorinta de a fi cu cineva este atat de mare, incat ajungem in situatia de a ierta toate greselile celui care ne-au facut sa suferim. Asadar, iata care sunt zodiile care au cele mai mari sanse de a se intoarce la fostul lor iubit.

Emilian Cretu si-a vandut apartamentul in timp record! Dupa doar 3 ore de la plasarea anuntului, casa actorului s-a facut cu un nou proprietar: „Ea cumva a simtit ca apartamentul este al ei” - VIDEO

Balanta

Balantelor le este destul de greu sa ia rapid o decizie. Prefera sa analizeze foarte bine si sa se asigure ca au luat in considerare cea mai buna varianta pentru ele. Cred cu tarie ca oamenii se pot schimba in bine si ca pot renunta daca isi doresc la obiceiurile toxice. De aceea, au tendinta de a acorda o a doua sansa unui fost partener si de a trai din nou o poveste de dragoste cu el, chiar daca despartirea nu a fost tocmai cea mai usoara.

Rac

In cazul nativilor Rac, ei iubesc cu pasiune si se lasa influentati de sentimentele intense pe care le au. In momentul in care se despart de cineva, isi dau seama de faptul ca nu pot suporta gandul ca persoana iubita dispare pur si simplu din viata lor. Sansele sa se impace cu un fost iubit sunt foarte mari si sunt dispusi sa treaca chiar si peste infidelitate.

Premiera pentru Republica Moldova! Vezi cine este prima sportiva care va pleca la Jocurile Olimpice de iarna de la Beijing. INTERVIU cu Doina Descalui

Pesti

Pestii privesc viata dintr-o perspectiva pozitiva. Nu se lasa atat de usor dominati de emotiile negative, reusind sa le ignore cu desavarsire. Daca inca se simt atrasi de o persoana cu care au fost intr-o relatie, nu vor ezita sa o contacteze. In cazul in care li se ofera sansa de a se impaca, sa nu te astepti ca vor sta foarte mult timp pe ganduri. Totusi, trebuie sa aiba grija pentru ca e posibil sa sufere din nou o dezamagire.

Fecioara

Chiar daca au facut foarte multe greseli intr-o relatie, Fecioarele nu invata atat de usor de pe urma lor. Sunt destul de incapatanate si vor ca lucrurile sa iasa asa cum isi doresc, asa ca sunt pregatite sa faca in asa fel incat relatia cu un fost partener sa functioneze din nou si sa retraiasca din nou acele momente pretioase in compania persoanei dragi. Tanjesc dupa multa afectiune si dragoste.

Taur

Taurii sunt adeptii relatiilor serioase si de lunga durata. Aventurile nu se afla printre optiunile lor, asa ca le evita. Cand se implica intr-o relatie, se asigura ca vor da totul pentru persoana pe care o iubesc. Daca se intampla ca respectiva relatie sa se destrame, privesc acest lucru ca pe un esec personal. Iar atunci vor incerca tot posibil sa isi convinga fostul partener sa revina in viata lor.

Articole din aceeasi categorie