15.03.2023
Vanity Fair Oscar Party 2023. Starurile de la Hollywood s-au intrecut in tinute indraznete si spectaculoase

Cea de-a 95-a editie anuala a Premiilor Oscar, care a avut loc duminica seara, s-a incheiat cu traditionala petrecere organizata de Vanity Fair la „Wallis Annenberg Center for the Performing Arts” din Beverly Hills, spre care toate vedetele si-au facut drum pentru a da startul distractiei si a sarbatori castigatorii celor mai ravnite trofee din industria cinematografica.

Tinutele in care actritele de la Hollywood si-au etalat siluetele, iata cele mai sic, stralucitoare, indraznete si elegante rochii care au atras privirile tuturor: 

Se jucau impreuna in copilarie, iar acum formeaza o familie frumoasa! Afla cum a inceput povestea de dragoste a bloggeritei Diana Rimis cu sotul ei: „Au fost momente cand el nu manca, dar imi aducea mie...” - FOTO

„Copiii nu au nicio sansa, ei deja stiu ca trebuie sa fie imbracati la fel si se supara daca cumva nu i-am imbracat identic”. Afla cat investeste familia Maxian in tinute si daca nu obosesc sa se imbrace mereu la fel - VIDEO

Gala organizata duminica seara de Academia de film americana a fost un eveniment marcat de numeroase reveniri si de cateva premiere. Cea mai importanta, Michelle Yeoh a devenit prima actrita de origine asiatica premiata cu Oscarul pentru cel mai bun rol principal feminin. Artista malaeziana are in spate o cariera indelungata si s-a remarcat in trecut in filme de arte martiale si in pelicule de actiune, precum "Crouching Tiger Hidden Dragon" si "Yes, Madam".

Articole din aceeasi categorie