15.03.2023
„Copiii nu au nicio sansa, ei deja stiu ca trebuie sa fie imbracati la fel si se supara daca cumva nu i-am imbracat identic”. Afla cat investeste familia Maxian in tinute si daca nu obosesc sa se imbrace mereu la fel - VIDEO

Family look este o pasiune dar si o ocupatie solicitanta pentru Tatiana Maxian, care pregateste tinutele identice pentru toti membrii familiei.

A inceput primavara e un nou sezon, Tatiana este cea care se ocupa de look-ul intregii familii, fiind intrebata cum si-a pregatit deja tinutele pentru toata familia, Tatiana a raspuns ca:„Ce tine de evenimente deja am pregatit 3 seturi, ce tine de primavara iata acum sunt in cautarea hainelor un pic mai subtiri de primavara. Culorile pentru tinutele din aceasta primavara sunt fucsia, albastru deschis si verde mentol."

„Tinutele le alegem mai intai eu cu Ilie la fel si dupa cautam si pentru copii. Copii nu au nicio sansa, ei deja stiu ca trebuie sa fie imbracati la fel si se supara daca cumva nu i-am imbracat identic."

Fiind intrebata cat este dispusa maxim sa investeasca pentru tinutele lor, Tatiana a marturisit ca: „Eu pentru asta nu am retineri, Ilie mai economiseste, insa eu nu, daca stiu ca imi trebuie eu am luat si am cumparat. In ultimul timp am dat de niste magazine, mall-uri din Bucuresti si preturile sunt accesibile si culori si modele foarte dezvoltate"

Iar intrebarea cea mare care ii framanta pe toti, ce face familia Maxian cu toate aceste haine, deoarece ele se tot aduna, raspunsul Tatianei a fost urmatorul:„Iata m-am gandit sa fac un targ acum caci s-au adunat prea multe, peste masura de multe, mie sincer imi pare rau ca am adunat atat de multe haine. Acum trebuie sa le impart pentru donatii, pentru targ si pentru vanzari, S-a pornit asa pe Instagram imbrac si fetele ma intreaba o vinzi si eu zic nu, ca poate o s-o mai imbrac odata si pe urma imi pare rau si deja acum cum fetele intreaba daca vand ceva zic da, vand. Fiindca eu data viitoare o sa vreau alt model sau alta culoare si nu o sa o mai imbrac a doua sau a treia oara cu siguranta."

Cati fini are familia  Maxian, Tatiana a spus ca :„Avem doi finuti si cred ca inca pentru unul mai este loc."

Articole din aceeasi categorie