09.11.2022
Tu ai avea curajul sa te imbraci asa? Prin noul sau outfit, bloggerita Mariana Mindru iti demonstreaza ca totul depinde de atitudinea ta - FOTO/VIDEO

Este mereu zambitoare, pozitiva si nastrusnica. Cunoscuta bloggerita din Republica Moldova, Mariana Mindru a publicat recent cateva imagini in care o vedem imbracata intr-un... ziar. Vezi in articol de mai jos despre ce este vorba. 

Mariana Mindru iubeste mereu sa fie stilata si eleganta, iar outfit-urile sale zilnice, tanara le pregateste cu mare meticulozitate.

Cu toate acestea, bloggerita a decis sa demonstreze ca nu doar hainele de pe om conteaza, ci si atitudinea acestuia si increderea in sine. 

Tu stiai ca digestia ta sufera din cauza gandurilor negative? Afla de la nutritionista Elena Ozun care este motivul: „Mancatul sub stres nu are sens, organismul nostru nu este predispus pentru acest tip de activitate”

Mariana a publicat pe pagina sa de Instagram o serie de fotografii in care o vedem imbracata intr-un ziar. Da, da, ai citit corect! 

Aceasta si-a completat look-ul cu o curea neagra, o pereche de botine de un albastru electric si o haina exterioara in aceeasi nuanta. De asemenea, aceasta a purtat si o pereche de ochelari intr-o nuanta roz. 

WOW! Lidia Isac a inregistrat un cover impreuna cu unul dintre cei mai talentati chitaristi din intreaga lume! Afla cine este acesta, dar si cum suna live performance-ul: „ Nu am putut rata sansa” - VIDEO

Publicatia sa, bloggerita a insotit-o cu un mesaj lung. In text, ea vorbeste despre spontanietate si cat de binevenita, sau invers, este aceasta in viata fiecaruia. 

„Intr-o lume moderna, o persoana spontana este o persoana infantila, iresponsabila si imatura incapabila sa-si tina in frau „eul”. Spontan - din pacate - poate fi doar un copil. Cu toate acestea, nu ar trebui sa te sfiezi in cazul in care pentru tine spontanietatea este o sursa de bucurie, de energie, de viata. Vrei sa stai imbracata intr-un ziar in centrul capitalei, sa iti deconectezi telefonul, sa mergi intr-un oras in care nu ai mai fost si nici nu ai auzit de el, sa intri in cinema si sa mergi la un film pe care l-ai ales intamplator? Aceste actiuni iti vor oferi o incarcatura de emotii pozitive si energie. Te vei putea simti o persoana libera, care are o libera exprimare”, a scris Mariana Mindru. 

Mariana Mindru este o bloggerita cunoscuta din Republica Moldova. Aceasta are peste 24 de mii de urmaritori pe Instagram si aproape 8 mii de urmaritori pe TikTok.

Fata Tatianei Nastas - gingasie pura! Micuta a participat la prima ei sesiune foto alaturi de mama sa, care este in asteptarea celui de-al doilea copil. Vezi cat de dragalasa este Diana - VIDEO

Sursa FOTO/VIDEO: Instagram

Articole din aceeasi categorie