09.11.2022
WOW! Lidia Isac a inregistrat un cover impreuna cu unul dintre cei mai talentati chitaristi din intreaga lume! Afla cine este acesta, dar si cum suna live performance-ul: „ Nu am putut rata sansa” - VIDEO

Enver Izmaylov este cunoscut in intreaga lume datorita talentului sau de a canta la chitara. Muzicianul originar din Crimeea a ajuns de curand la Chisinau si cu aceasta ocazie a inregistrat si un cover impreuna cu artista de la noi, Lidia Isac.

Cei doi au inregistrat un live performance pentu piesa „Nature Boy” de Nat King Cole.

Anda Vahnovan vine cu o noua lansare! In noua sa carte, scriitoarea povesteste despre viata sa din Marea Britanie si peripetiile pe care le-a trait acolo: „Radeam eu de mine insumi” - VIDEO

Pe pagina sa de Instagram, Lidia Isac a anuntat despre lansarea melodiei impreuna cu Enver. „Pentru ca unul din marii chitaristi ai lumii, Enver Izmaylov, a ajuns la Chisinau in aceasta toamna si pentru ca datorita lui Serghei Orlov ne-am si intalnit face to face, nu am putut rata sansa de a inregistra un live performance impreuna. Sunt recunoscatoare pentru aceasta experienta.”, a scris Lidia.

Scapa de transpiratia excesiva prin injectarea cu botox! Afla de la medicul dermatolog-cosmetolog, Diana Munteanu, daca exista reactii adverse, dar si cat dureaza procedura - VIDEO

De asemenea artista a mentionat ca „The greatest thing you’ll ever learn is just to love and be loved in return”, in traducere „Cel mai grozav lucru pe care il vei invata vreodata este sa iubesti si sa fii iubit in schimb.” este fraza cheie care a determinat-o atat pe ea cat si pe Enver sa opteze in favoarea inregistrarii piesei „Nature Boy” de Nat King Cole.

„Exceptional. Bravo, Lidia. Bravo, Enver.”, „Profund si adevarat. Felicitari, Lidia! Ferlicitari, Serghei pentru concept!”, „Super.”, au mentionat cativa internauti in sectiunea de comentari a videoului postat de Lidia.

Lidia Isac este casatorita cu dj-ul moldovean, Radu Tarus. Lidia si Radu au impreuna un baietel pe nume Leon si o fetita pe nume Daria. 

Totodata, Lidia a reprezentat Republica Moldova la Concursul Muzical Eurovision 2016 cu piesa Falling Stars, insa a ratat calificarea in finala competitiei.

Fata Tatianei Nastas - gingasie pura! Micuta a participat la prima ei sesiune foto alaturi de mama sa, care este in asteptarea celui de-al doilea copil. Vezi cat de dragalasa este Diana - VIDEO

Articole din aceeasi categorie