18.09.2023
Tinutele purtate de Meghan Markle la Jocurile Invictus valoreaza sute de mii de lire sterline. Cat a cheltuit ducesa in doar sase zile

Meghan Markle a fost in centrul atentiei la Jocurile Invictus, unde s-a afisat in cele mai impresionante tinute. Desi sotia printului Harry a optat pentru look-uri simple si elegante, piesele vestimentare au facut-o pe aceasta sa scoata o suma uriasa din buzunar.

Ducesa de Sussex a apelat la ajutorul designerilor si stilistilor pentru evenimentul care a durat sase zile. Fosta actrita in varsta de 42 de ani a purtat diferite branduri, unele mai scumpe, altele mai accesibile, insa suma totala pe care aceasta a platit-o depaseste cu mult bugetul unui om simplu. De asemenea, pe langa piesele vestimentare de top, sotia printului Harry a purtat si accesorii extrem de scumpe.

Insarcinata dupa cancer! Moldoveanca Stela Zacon povesteste cu lacrimi in ochi despre ziua in care a aflat ca va fi din nou mamica - VIDEO

In prima zi in Germania, luni, 11 septembrie, Meghan a purtat o tinuta de 26.000 de lire sterline, potrivit DailyMail. Aceasta a optat pentru o pereche de pantaloni evazati in valoare de 619,13 lire, un sal Rayures d'Ete de la Hermes de 961,14 lire sterline, o geanta Goyard Saint Louis PM de 2.122,65 lire, un ceas Cartier Tank Francaise din aur galben de 20.824,70 lire, o pereche de pantofi Valentino de 616,73 lire, ochelari de soare supradimensionati Triomphe Celine de 400,47 lire si o palarie de 213,85 lire. 

Meghan Markle la Jocurile Invictus/ Profimedia

O interpreta din Rusia - acuzata ca a plagiat o piesa de-a Irinei Rimes! Cat de mult se aseamana cele doua melodii - VIDEO

Pentru prima ei aparitie la Jocurile Invictus, marti, 12 septembrie, Meghan a purtat o tinuta de peste 200.000 de lire sterline. Ea a fost surprinsa intr-o rochie midi, tip camasa, neagra, care a costat 112 lire sterline si cu bijuterii precum o curea Bottega Veneta, de 156 lire si inelul de logodna cu diamante in valoare de 140.000 lire.

Meghan Markle la Jocurile Invictus/ Profimedia

Miercuri, 13 septembrie, in a doua zi, ducesa a purtat un set de pantaloni scurti Staud Luisa in valoarea de 130 de lire sterline si un blazer J. Crew Giselle, care a costat 127 lire. Cu toate acestea, Meghan a urcat pretul si acestei tinute, asortand-o cu o pereche de pantofi Chanel de 846 lire, cu cercei Luna Skye de 2.000 de lire sterline si cu o bratara Cartier Love de 5.000 lire. Tot in aceeasi zi, ducesa si-a schimbat tinuta, purtand o pereche de pantaloni negri in valoare de 167 lire, un tricou din casmir de 80 de lire si pantofi Hermes de 600 de lire.

Meghan Markle la Jocurile Invictus/ Profimedia

Una la Chisinau, alta la Milano, dar in tinute identice! Ce look-uri au purtat Anastasia Fotachi si Nicolina Bucataru la zilele lor de nastere - FOTO/VIDEO

Meghan Markle la Jocurile Invictus/ Profimedia

Joi, ducesa a cheltuit 4714,86 de lire pe tinutele sale. In prima partea a zilei a optat pentru o pereche de pantaloni evazati maro, in valoare de 1.200 lire sterline, pe care i-a asortat cu o camasa de 511 lire si cu o pereche de pantofi maro de 600 lire sterline. In a doua parte a zilei, fosta actrita a ales sa poarte o pereche de pantaloni albi de 167 lire si pulover cu maneca scurta Ralph Lauren de 130 de lire, pe care l-a asortat cu o pereche de pantofi cu talpa joasa de 640 lire. 

Meghan Markle la Jocurile Invictus/ Profimedia
Meghan Markle la Jocurile Invictus/ Profimedia

De asemenea, vineri, cand Harry si-a sarbatorit cea de-a 39-a aniversare, Meghan a optat pe un look la fel de simplu, purtand un costum de 50 de lire sterline, pe care l-a asortat cu un sacou in valoare de 1.350 lire sterline, cu o geanta YSL Tribut de 595 de lire sterline si cu o pereche de cercei Bottega Veneta de 320 de lire sterline. Ulterior, aceasta si-a schimbat tinuta, optand pentru o rochie albastra Carolina Herrera de 1.033 lire sterline.

Meghan Markle la Jocurile Invictus/ Profimedia

Camelia Ursu - schimbare de look! Cum arata bloggerita, dar si cat de bine o prinde noua tunsoare: „Ma indragostesc...” - FOTO/VIDEO

Meghan Markle la Jocurile Invictus/ Profimedia

Sambata, Meghan a purtat o pereche de pantaloni Cuyana Silk Paperbag de 260 lire, un trench clasic Cuyana Silk de 580 si o pereche de Aquazzura Purist de 1.165 lire sterline. Seara, la ceremonia de inchidere, ducesa a optat pentru o rochie Cult Gaia de 830 de lire sterline pe care a asortat-o cu pantofi Aquazzura Purist de 525 de lire. 

Meghan Markle la Jocurile Invictus/ Profimedia
Meghan Markle la Jocurile Invictus/ Profimedia
Articole din aceeasi categorie