22.02.2023
Cum arata viata celei mai bogate romance. Anca Verma locuieste intr-un palat si este pazita de zeci de bodyguarzi - FOTO/VIDEO

Anca Verma este o femeie de afaceri de succes, fiind considerata cea mai bogata romanca din lume. In 2006 s-a casatorit cu indianul Abhishek Verma si s-a stabilit la New Delhi. Familia locuieste intr-un lux cum vezi doar in filme si este pazita de zeci de bodyguarzi. 

Cu numele ei de fata, Anca Neacsu, a avut o cariera de model in Europa, inainte de a se casatori cu Abhishek. Ea a absolvit Universitatea din Galati si a obtinut un master in inginerie.

Anca s-a remarcat in lumea modelingului, dupa ce a castigat titlul de Miss Romania, dar in scrut timp a renuntat la aceasta activitate. S-a angajat la o companie de telefonie mobila, unde a fost numita Director General Adjunct al operatiunilor pentru Bucuresti.

Viata ei s-a schimbat radical dupa ce l-a cunoscut pe actualul sot, afaceristul indian Abhishek Verma. Barbatul provine dintr-o familie cunoscuta in India, parintii lui fiind fosti parlamentari.

Kim Kardashian si Mariah Carey, video viral pe TikTok cu fiicele lor: „N-as fi crezut ca o sa le vad vreodata impreuna” - VIDEO

La randul lui, Abhishek s-a imbogatit dupa ce a pus bazele unei companii care se ocupa cu vanzarea de armament. Ulterior, Anca i-a devenit nu doar sotie, dar si partener de afaceri. Ei au impreuna o fiica, pe nume Nikki.

In 2011 Anca a introdus brandul Olialia in India, iar in 2016 a avut loc lansarea oficiala. In prezent, Anca este presedintele Olialia World, care este o companie multinationala, lider pe piata indiana a bunurilor de larg consum. Aceasta produce tigari, bauturi spirtoase si carbogazoase, produse lactate si altele. Averea familiei Verma se ridica la miliarde de dolari.

Viata familiei este parca desprinsa din filmele de la Bollywood. Ei locuiesc intr-un palat, unde piesele de mobilier sunt poleite cu aur, calatoresc cu Orient Express si sunt mereu paziti de garzile lor de corp atunci cand se afla la diverse evenimente.

Pe canalul lor de YouTube, acestia distribuie mai multe filmulete in care isi prezinta cele mai importante activitati din viata lor. In video-ul de mai jos, se poate observa cum mai multi oameni inarmati ii pazesc pe Anca si sotul ei, la un eveniment. 

„Viata in India este de lux. Aici avem aproape 103 de persoane care lucreaza la noi in casa pentru a avea grija de nevoile noastre de zi cu zi. Oamenii din India iubesc si adora familia mea. Suntem o parte din patrimoniul cultural bogat al familiilor din India, unde am devenit o figura bine cunoscuta in India sociala, politica si in cercurile de afaceri. Este foarte dificil de a merge oriunde in India, fara a fi recunoscuta. Uneori, femeile si copiii se apropie de mine pentru fotografii si autografe.”, spunea Anca intr-un interviu din 2017 pentru voceata.eu.

Horoscop 22 februarie 2023. Zodia care are de luat o decize importanta

„In multe ocazii am primit oferte de a intra in politica din India, dar am refuzat, deoarece nu vreau sa renunt la cetatenia romana”, a mai spus Anca. 

Articole din aceeasi categorie