18.09.2023
Insarcinata dupa cancer! Moldoveanca Stela Zacon povesteste cu lacrimi in ochi despre ziua in care a aflat ca va fi din nou mamica - VIDEO

O femeie din Republica Moldova, mama a doi copii, care este stabilita la Londra a aflat ca sufera de cancer dupa ce l-a nascut pe cel de-al doilea copil. Aceasta isi povesteaste trairile pe pagina sa de Instagram, cu peste 50 de mii de urmaritori. Vezi in articolul de mai jos cum a aflat ca este insarcinata dupa cancer.

Stela Zakon a publicat un fimulet video pe social media unde si-a impartasit experienta cu urmaritorii sai. In descriere aceasta a lasat si un mesaj: „Insarcinata dupa cancer! Stiti ca ultima chimioterapie eu am avut-o pe 26 Aprilie 2023 , am avut 6 chimioterapii de tot! Doctorii ziceau ca poate ca nu e posibil sa mai am ciclu sau mai ales copii, dar la mine dupa a doua luna de chimioterapie sa inceput menstruatia. In August la fel asteptam menstruatia, dar nu a venit (am intrebat doctorul si mi-a zis ca asta e ok, asa se intampla acum, organismul se restabileste ) Mdaa, vine si Septembrie tot nu se mai incepe menstruatia, dar eu avem cateva simptome dar tot ziceam ca asa e normal dupa chimioterapie. Nu mi-am ascultat organismul dar el imi dadea multe semne: *greata, *tenul sa schimbat mult, *nervii, *nu puteam dormi, *balonare in burta si dupa mancare asa se umfla”.

Au fost mai multe banuieli pana cand intr-o zi fiind la cumparaturi si-a cumparat un test de sarcina.

Una la Chisinau, alta la Milano, dar in tinute identice! Ce look-uri au purtat Anastasia Fotachi si Nicolina Bucataru la zilele lor de nastere - FOTO/VIDEO

Stela a dezvaluit: „L-am luat si vin acasa eu nici prin gand de asa ceva (cu sotul la fel nu ne gandeam pentru ca relatii noi dupa chimioterapie nici nu prea aveam, fiindca libida e foarte scazuta si parca eram foarte atenti ) mi-am facut testul si arata POZITIV - shoke. Noi toti asteptam Pet-scanul pe 29 Septembrie, deoarece dupa doua scanuri facute era totul ok, dar se vedea ceva spuneau ca e infectie nu cred ca a mai ramas ceva din lymphoma si oricum eram la evidenta la ei in fiecare doua luni. Da, am plans, nu credeam, nu intelegeam ce sa fac, am fugit dupa al doilea test digital zic poate primul nu a fost drept. Insa si acesta imi arata si cate saptamani”.

Insa Stelei nu ii venea sa creada, aceasta a mentionat: „Era vineri seara, am sunat la o clinica privată si ei lucrau, m-am inscris la scan a doua zi sambata, Anton nu știa nimic. Și cind ma duc si îmi zice: „Felicitări aveti deja doua luni si 3 zile”. Dopa aceea vreo patru nopți nu am putut nici dormi, frica, ganduri diferite și chiar nu înțelegeam ce se poate de făcut! Luni am contactat doctorii pe care ii cunosc la Rusia, Moldova și aici . Toți mi-au zis diferit dar mulți din ei au zis ca e importat sănătatea mea la moment și oricum organismul e slab. După i-am spus și soțului ca trebue impreuna sa decidem, el tot era și fericit dar și se teme de sănătatea mea”.

Tatiana Spinu, insarcinata cu gemeni! Cum a facut scriitoarea anuntul - FOTO

Spre final aceasta a dezvaluit: „Nu aveam liniste in suflet deloc, un haos in capul meu. Și am lasat tot in mainile Lui Dumnezeu”.

Stela Zakon este o moldoveanca stabilita in Londra, cu peste 50 de mii de urmaritori pe pagina sa de Instagram. Este mama a doi copii, iar acu este insarcinata cu cel de-al treilea copil.

„17 ani diferenta intre aceste doua poze”! Ionel Istrati a publicat o fotografie de colectie alaturi de Ion Suruceanu din 2006 - FOTO

Articole din aceeasi categorie