17.03.2021
Si aici sunt total diferite! Meghan Markle si Kate Middleton nu au aceleasi conceptii in materie de moda. Ce genti prefera acestea, Printesa Diana, Elisabeta a II-a si alte mostenitoare regale

Aceste genti au devenit oficial preferatele printeselor, duceselor si reginelor. Va vom spune ce modele obisnuiesc sa poarte doamnele cu sange albastru.

Printesa Diana

Averea mostenita de printul Harry de la printesa Diana. „Parca a stiut ce se va intampla”

Desi Lady Diana si-a declarat in mod oficial dragostea pentru clutch-urile in miniatura, ea a generat un interes deosebit dupa acestea, imediat ce in mainile ei a ajuns populara geanta a modelului Dior Chouchou. Geanta patrata din lac negru a devenit ulterior semnul distinctiv al printesei din Tara Galilor si chiar a fost numita in cinstea ei - Lady Dior

Julia Roberts, Marilyn Monroe si alte actrite celebre au purtat astfel de rochii. Tinutele „imbulinate” pe care astazi nu prea le mai vezi

Elisabeta a II-a

Regina Marii Britanii nu a schimbat aceasta geanta deja de mai mult de 50 de ani. Modelele de neinlocuit ale marcii Launer au ajuns in mainile Elisabetei a II-a in 1968 si, de atunci, este aproape imposibil sa o vezi pe Regina cu gentile altor marci. Colectia sa include mai mult de 200 de modele de la Launer Traviata si Royale in diverse culori si forme. Atat de devotata este Elisabeta a II-a!

Imperiul contraataca! Cum se razbuna Familia Regala pe Meghan Markle

Kate Middleton

Mesajul ASCUNS pentru Meghan Markle dupa DEZVALUIRILE SOC?! Cum a aparut Kate Middleton dupa interviul care a facut inconjurul planetei

Rafinata, dar respectand cu strictete codul vestimentar regal, Kate Middleton, la fel ca printesa Diana, adora clatch-urile. Modelele Aspinal din Londra si Mulberry si-au gasit locul in colectia ei. Ducesa de Cambridge are o relatie speciala cu accesoriile din piele de crocodil. Kate nu renunta niciodata la modelele texturate, iar modelele ei preferate sunt cele de la Beulah London x Aspinal, de unde 25% din vanzari se indreapta spre sustinerea campaniei ONU Blue Heart. 

Meghan Markle

Sora vitrega a lui Meghan Markle, prima reactie dupa interviul ducilor de Sussex: "Totul se va termina cu un divort!"

Fosta actrita a incalcat adesea regulile stabilite de eticheta regala, a atins rebeliunea in moda si a schimbat alegerea gentilor. In plus, fata de modelele minimaliste acceptabile, Meghan nu a evitat sa apara in public cu optiuni mai extravagante. Asadar, din tinutele Ducesei de Sussex au facut parte adesea gentile rotunde de la Chloe, iar modelul dintr-o coaja de broasca testoasa de la Montunas, cu care a aparut la WellChild Awards 2019, a fost discutat mult timp de presa controversata internationala.

Grace Kelly

Vorbind despre gentile Printesei de Monaco, nu se poate sa nu ne amintim de Hermes Kelly. Modelul clasic, care a ajuns intamplator in mainile celebrei actrite, a avut parte de o dragoste la prima vedere. Povestea relatiei lor a inceput in 1954 in platoul pentru revista Life: atunci alegerea a fost o geanta de mana incapatoare de la Hermes dintr-un motiv absolut rational - ea ascundea perfect burtica rotunjita a actritei insarcinate. Aceasta situatie intima a fost inceputul unei indelungate prietenii, in urma careia geanta a fost redenumita Kelly.

Printesa Madeleine a Suediei

Printesa suedeza are o slabiciune pentru gentile grafice. Intr-adevar, dragostea ei pentru geometrie s-a reflectat nu in linii drepte, ci in siluete rotunjite. Cilindrii, baghetele, dreptunghiurile moi de diferite dimensiuni si-au gasit locul pe antebratul reprezentantei familiei regale. Totodata, printesa nu se sfiaza sa experimenteze: imprimeurile, pielea de crocodil, manerele neobisnuite si cataramele de accent o ajuta sa arate spectaculos pe fundalul multimii. 

Printesa Mostenitoare Maria a Danemarcei

Spre deosebire de colegii ei regali, contesa de Monpeza nu impartaseste dragostea universala pentru formele stricte. In colectia ei poti gasi reticule in stil retro si medele mari. Cu toate acestea, printesa mai are modele cu un cadru rigid. Ea dilueaza dreptunghiurile si patratele aspre cu buzunare voluminoase sau decor interesant, inmuiind astfel claritatea liniilor. 

Regina Rania a Iordaniei

Statutul celui mai elegant reprezentant al coroanei apartine de drept reginei Iordaniei. Combinatia sofisticata de croieli la moda cu siluete clasice este completata efectiv de genti neobisnuite. Aici putem vedea si geometrie stricta, si modele matlasate elegante, si micro-optiuni, si chiar vintage. 

Articole din aceeasi categorie