05.03.2021
Imperiul contraataca! Cum se razbuna Familia Regala pe Meghan Markle

Interviul eveniment al lui Oprah cu Meghan Markle si Printul Harry scoate la iveala o serie de lucruri murdare despre Familia Regala.

Citeste si :  De cand au devenit parinti pentru a doua oara, „ceva s-a schimbat” in relatia dintre Katy Black si sotul ei, Cristian. „Sper sa-mi revin” - VIDEO

Din nefericire pentru Meghan, Palatul Buckingham s-a sesizat si, chiar inainte de difuzarea acestui mult-asteptat eveniment, a inceput sa ia masuri si sa „scape” in presa dezvaluiri despre fosta actrita de la Hollywood.

Astfel, dupa ce Meghan Markle s-a plans ca abia a supravietuit perioadei in care a stat in Marea Britanie, au inceput sa apara fosti angajati care sunt dispusi sa jure ca au fost tratati prost de Ducesa de Sussex.

Un fost asistent a declarat pentru The Times ca Printul Harry si sotia sa sunt niste ”tirani scandalosi”.

Chiar daca Meghan neaga aceste acuzatii, Palatul a anuntat joi seara ca va lansa o ancheta fara precedent pentru a cerceta aceste acuzatii - considerand extrem de ingrijoratoare acuzele conform carora Meghan a dat dovada de ”cruzime emotionala”. 

Cel putin 10 ajutoare regale ”extrem de profesioniste”, care sunt mandre de eforturile lor, ”stau la coada” pentru a ajuta Palatul sa stranga dovezi. 

Citeste si :  Alexandra Stan, la spital in urma unui accident. Ce a patit fosta concurenta de la Survivor?

Sursa foto: Getty

Articole din aceeasi categorie