17.03.2021
Julia Roberts, Marilyn Monroe si alte actrite celebre au purtat astfel de rochii. Tinutele „imbulinate” pe care astazi nu prea le mai vezi

De la Julia Roberts si aspectul ei elegant in Frumusica pana la imprastierea superficiala a fustelor mini mulate slab al Laurei Dern in Suflet salbatic, bulinele dau un aer rafinat, iar mai jos ai cateva tinute care te inspira.

Imprimeul cu buline a parasit ecranele in anii 1950 si, indiferent de modul in care designerii au incercat sa-l regandeasca, acestea mereu au transmis un aspect retro. In continuare vei vedea cateva tinute cu care nu iti mai poti bucura ochii in zilele noastre. Celebrele actrite precum Julia Roberts sau Laura Dern au fost niste exemple relevante in timpul in care jucau rolurile principale in unele filme cunoscute la nivel international.

Julia Roberts in Pretty Woman (1990)

Filmul „Pretty Woman” a fost lansat in 1990. Aceasta poveste de dragoste, spre deosebire de oricare alta, a cazut instantaneu sub viziunea criticilor si, in acelasi timp, a sedus o intreaga generatie, facand din Julia Roberts noua feblete a Hollywoodului. Evolutia stilului eroinei ne-a permis sa vedem atat rochia albastra sfidator de scurta chiar de la inceputul filmului, cat si rochia eleganta maro cu buline albe, pe care Vivienne o purta cand juca polo. Cu o asemenea rochie gratioasa, asortata cu o palarie si niste manusi albe, si o centura din piele, poti crea un look cu care sa intorci toate privirile la o petrecere fastuoasa in zilele noastre.

Julia Roberts in Pretty Woman (1990)

Joan Crawford in Mildred Pierce (1945)

In acest film alb-negru de Michael Curtitz, Joan Crawford personifica o mama curajoasa care, pentru bunastarea copilului ei, se indeparteaza de fiica ei. Poveste dramatica si felul in care si-a jucat rolul i-au adus lui Joan Crawford Oscarul pentru cea mai buna actrita. Printre tinutele sale care erau in acelasi timp si emotionante, dar si atragatoare, ramane in memorie rochia ei bej cu o centura maro.

Roz, negru si auriu - culorile adorate de barbatii care isi vopsesc unghiile. Egor Kreed, Morgenshtern si alte vedete masculine care sparg tiparele si fac concurenta femeilor

Joan Crawford in Mildred Pierce (1945)

Marilyn Monroe in Sapte ani de casnicie (1955)

In filmul din 1955, Marilyn Monroe isi dezlantuie paleta de benzi desenate si isi foloseste tot farmecul natural pentru a crea, in special, una dintre cele mai iconice scene din cinema: una in care rochia alba se ridica surprinzator pentru toata lumea. Prima aparitie a actritei in cadru nu a fost mai putin spectaculoasa - in imaginea Ella. Vedeta a aparut in fata telespectatorilor intr-o rochie alba ingusta cu buline, cu un mic evantai in maini.

Marilyn Monroe robe a pois Tom Ewell dans Sept ans de reflexion
Marilyn Monroe in The Seven Year Itch (1955)

S-au intrecut in tinute, unele spectaculoase, altele penibile. Cele mai memorabile lookuri prezentate la premiile Grammy 2021

Sophia Loren in filmul O astfel de femeie (1959)

O alta legenda a cinematografiei intr-o rochie cu buline. In filmul O astfel de femeie a lui Sidney Lumet, Sophia Loren joaca rolul unei tinere care se afla sub protectia unui barbat bogat cu multi ani mai in varsta decat ea. Fiind indragostita de un tanar soldat, ea reuseste sa se apropie pentru putin timp de visul ei si sa petreaca cateva momente cu el. Eroina alearga in bratele iubitului sau, iar acum, imbracata intr-o rochie alba deschisa cu buline mici, petrece cea mai frumoasa zi la New York.

Sophia Loren et Tab Hunter sur le tournage de “That Kind of Woman” robe a pois
Sophia Loren in filmul O astfel de femeie (1959)

Laura Dern in Suflet salbatic (1990)

Probabil ca stiti acest film din scena cu Elvis Presley cantand „Love Me Tender” pe acoperisul masinii sale pe fundalul apusului. Desigur, momentul este cult si distrage atentia privitorului de la tinutele sexy ale Laurei Dern. In concordanta cu spiritul eroinei, tinutele ei sunt adesea insotite de ruj rosu si un o coafura spectaculoasa. Rochia neagra cu buline cu guler de capot nu este o exceptie. Un retro incantator, impletit cu elemente din anii 1980, care ne inspira pana in prezent.

Laura Dern Sailor et Lula robe a pois
Laura Dern in Wild at Heart (1990)

S-au facut de rusine! Cele mai proaste iesiri ale vedetelor in rochii scurte

Articole din aceeasi categorie