12.03.2021
Averea mostenita de printul Harry de la printesa Diana. „Parca a stiut ce se va intampla”

Printul Harry a dezvaluit ca a reusit sa iasa din familia regala britanica datorita averii pe care i-a lasat-o mama sa si care ii permite sa isi intretina familia in SUA, scrie The Telegraph.

Citeste si :  Scandal in celebrul cuplu David si Victoria Beckham! Fostul fotbalist refuza sa-si mai sustina sotia! De la ce a pornit totul

Acesta a declarat in cadrul interviului oferit jurnalistei Oprah Winfrey ca familia lui i-a taiat sursele de finantare, insa mama sa a „prevazut acest moment”.

„Am ce mi-a lasat mama si fara asta n-am fi putut face acest lucru. Parca stia dinainte ce se va intampla si a fost alaturi de noi in acest proces”, spus Harry, care acum traieste alaturi de sotia sa in Los Angeles. 

Cand a murit, printesa Diana le-a lasat initial celor doi fii ai ei, William si Harry, cate 6,5 milioane de lire fiecaruia. Insa banii au fost investiti, astfel ca Harry a primit 10 milioane de lire in ziua in care a implinit 30 de ani.

Pe langa bani, cei doi printi au mai primit si o serie de bunuri de valoare, precum costume de lux, rochii sau bijuterii ce au apartinut printesei Diana.

La fel ca Harry si Meghan, printesa Diana a iesit din familia regala, dupa ce a divortat de Charles in 1992. Ea a murit 5 ani mai tarziu, intr-un accident la Paris.

Citeste si :  „Nu am iubit pe nimeni pana la tine” - declaratie de dragoste de la Smiley pentru fetita sa, care s-a nascut in urma cu trei zile - VIDEO
Articole din aceeasi categorie