11.03.2021
S-au facut de rusine! Cele mai proaste iesiri ale vedetelor in rochii scurte

Fustele scurte si rochiile sunt un lucru destul de periculos. Mai ales daca esti o celebritate: paparazzi se straduiesc sa prinda momentul cand ai coborat stingher din masina, iar mini fusta s-a ridicat insidios si le reuseste.

Citeste si :  „Suntem printre primii care am tras „bilet castigator” cu tulpini noi.” Experienta regizoarei Viorica Mesina, infectata cu noua tulpina a virusului SARS Cov-2

Cu toate acestea, unele vedete nici nu au nevoie de paparazzi, deoarece pur si simplu ele nu aleg cele mai bune mini optiuni. Iata unele dintre cele mai dezastruoase iesiri ale vedetelor in fuste scurte si rochii, pe care le-am selectat.

Britney Spears

Pe langa barbatii dubiosi, Britney are o alta pasiune periculoasa - rochiile skater: intotdeauna scurte, stralucitoare si cu o marime mai mica. In toate aceste tinute, Spears pare ca va inlocui in cele din urma sandalele enervante cu patine si va incepe sa efectueze un program gratuit pe gheata.

Victoria Beckham

AAceasta este singura „fotografie retro” a colectiei: cea a designerul de succes Victoria Beckham din 1999. Atunci Vicki nu era inca cunoscuta ca adepta a elegantei, mai des zambea in poze si se imbraca cam prost. Aceasta mini-rochie este unul dintre exemplele izbitoare ale poftei de moda a unei vedete in varsta de 16 ani.

Jennifer Lopez

J.Lo continua sa demonstreze cu incapatanare tuturor ca la 51 de ani arata impecabil. Din pacate, din anumite motive, Jennifer a decis sa faca acest lucru cu ajutorul unor mini-rochii vulgare, pe care cantitatea de paiete este mai mult decat compensata de numarul de insertii transparente- dovada ca e greu sa arati mereu impecabil.

Rihanna

Reteta Rihannei pentru un look de seara: daca esti invitata pe neasteptate la un cocktail si esti prea lenesa sa te imbraci, arunca doar o haina de blana peste camasa de noapte si pune-ti adidasii. Exprima toata solemnitatea momentului in machiaj (si acesta este poate cel mai bun lucru din aceasta imagine).

Miley Cyrus

Miley nu a putut alege ce sa dezgoleasca - sanii sau picioarele, asa ca, fara sa se gandeasca de doua ori, pur si simplu a imbracat o rochie scurta din plasa peste un costum de baie, adaugand un bolero de blana la intregul amestec.

Paris Hilton

Anii (si deceniile) trec, iar Paris continua sa joace rolul „blondei in ciocolata” si sa poarte tinute care erau in voga in anii 2000.

Citeste si :  Anatol Durbala - tinta escrocilor de pe Internet. „Nu raspundeti la asemenea mesaje!” Numele lui Andrei Porubin a fost utilizat de raufacatori
Articole din aceeasi categorie