04.08.2022
Fiica cea mare a lui Barack Obama iubeste din nou? Tanara a fost surprinsa de paparazzi alaturi de un barbat misterior - FOTO

Malia Obama, in varsta de 24 de ani, a fost anterior intr-o relatie amoroasa cu un coleg de-al sau de la Harvard.

Potrivit revistei Daily Mail, fiica cea mare a celui de-al 44-lea presedinte american, Barack Obama, a fost „prinsa” recent la o intalnire cu un barbat misterios. 

Malia Obama, in varsta de 24 de ani, s-a plimbat prin Los Angeles purtand un look elegant. Jurnalistii nu au reusit inca sa afle cine este iubitul ei.

Desi familia lui Barack Obama este sincera in emisiunile TV, ei nu vorbesc despre viata lor personala. Deci, nu se stie daca fiicele lui Obama sunt singure sau daca au deja iubiti.

Marinela Bezer si Vlad Gatcan s-au casatorit! Vezi locatia selecta pentru care au optat, tinutele divine, dar si momentul de la nunta anului care iti va provoca lacrimile - FOTO/VIDEO

In trecut, Malia Obama a fost vazuta adesea in compania colegelui sau de la Harvard, Rory Farquharson, fiul directorului executiv al „Insight Investment Management Limited”.

Malia lucreaza in prezent ca scriitoare la viitoarea emisiune Amazon a lui Donald Glover. In martie, Glover a spus ca a angajat-o pe Malia pentru ca este „foarte talentata” si „stie cu adevarat ce face”.

Este la fel de frumoasa si fara machiaj! Nina Cretu nu se sfieste sa se fotografieze naturala - FOTO

Articole din aceeasi categorie