21.01.2022
Regina zapezilor nu mai e ca pe timpuri! Kendall Jenner pozeaza prin nameti intr-un bikini minuscul: „Tu esti cauza incalzirii globale” - FOTO

Kendall Jenner este un fan inrait al sporturilor de iarna. Modelul a mers in statiunea de schi „Aspen” din Colorado pentru a face snowboarding. Tanarul model si-a facut si cateva fotografii fiind in vacanta.

Kendall a facut o sedinta foto chiar in mijlocul zapezii. Vedeta a pozat intr-un bikini minuscul, iar accesoriul principal a fost niste cizme inalte de la renumitul brand Miu Miu. Pentru a completa look-ul, modelul a optat pentru o pereche de ochelari negri, mari.

„Asa cum a spus Wim Hof ​​– bai de gheata”, a scris vedeta in descrierea postarii publicate pe Instagram.

Ce frumos! Marina Carnat - sedinta foto adorabila alaturi de fiicele sale: „A avea rabdare e una din cele mai importante calitati ale unui om” - FOTO

Fotografiile vedetei au incantat de-a dreptul internautii, astfel acestia au comentat: „Tu esti cauza incalzirii globale”, „Iti iubesc silueta!”, „Doamne, esti nebuna! Cat de tare e asta!!!".

Peste 9 milioane de aprecieri au primit cele 3 imagini publicate de model.

A trecut peste frica de zbor si a ajuns chiar in Zanzibar! Cristina Scarlevschi - despre experienta sa de neuitat in vacanta, dar si operatia de marire a sanilor: „Eu am incredere in mine! Pur si simplu mi-am dorit tare!” - VIDEO

Kendall Jenner este un model american si personalitate TV. Este cunoscuta pentru aparitia in „Keeping Up with the Kardashians”.

Pamela Anderson divorteaza de Dan Hayhurst dupa doar un an de mariaj: „Pamela iubeste la fel de autentic precum traieste”

Articole din aceeasi categorie