21.01.2022
Pamela Anderson divorteaza de Dan Hayhurst dupa doar un an de mariaj: „Pamela iubeste la fel de autentic precum traieste”

Pentru a cincea oara in viata ei, Pamela Anderson e nevoita sa recunoasca esecul unei casatorii. Actrita a depus actele de separare de sotul ei, Dan Hayhurst, cu care s-a maritat in ajunul Craciunului anului 2020.

Actrita din Baywatch a decis sa puna capat unui mariaj care a durat ceva mai mult de un an cu sotul ei, Dan Hayhurst. Conform revistei The Rolling Stone, vedeta a depus actele de divort in tara natala, Canada, unde cei doi au locuit din momentul in care s-au casatorit.

Pamela Anderson se maritase cu Dan Hayhurst in Ajunul Craciunului, in 2020, in cadrul unei ceremonii care a avut loc la resedinta ei din Vancouver.

Are 18 ani, iar de 10 luni practica powerlifting-ul si deja a reusit sa devina campioana europeana! Vezi ce planuri are pentru anul 2022, sportiva Mihaela Ursuleac: „Este doar un stereotip ca femeile nu pot practica acest sport” - VIDEO

O sursa din anturajul lor a descris scurta relatie a celor doi ca un „vartej pandemic”.

„Pamela iubeste la fel de autentic precum traieste., a spus sursa pentru revista citata. Cei doi nu au facut inca niciun comentariu pe acest subiect.

Pamela Anderson are cinci mariaje esuate, cu cinci barbati diferiti: Tommy Lee, Kid Rock, Rick Salomon, Jon Peters si Dan Hayhurst.

A trecut peste frica de zbor si a ajuns chiar in Zanzibar! Cristina Scarlevschi - despre experienta sa de neuitat in vacanta, dar si operatia de marire a sanilor: „Eu am incredere in mine! Pur si simplu mi-am dorit tare!” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie