14.06.2023
Reghina Alexandrina – in forfota pregatirilor pentru bal! Vezi ce tinuta si-a ales interpreta pentru evenimentul sau - VIDEO

Sezonul balurilor de absolvire se declara deschis, iar in aceasta perioada domnisoarele sunt in forfota pregatirilor. Feminina si gingasa, interpreta Reghina Alexandrina deja a inceput sa-si caute rochia pentru bal. La o sesiune de shopping alaturi de Alexandrina a fost si reportera Dina Munteanu, iar ce rochie i-a atras atentia, afla din reportajul marca O Seara Perfecta.

Uneori, cautarile pentru tinuta perfecta pentru balul de absolvire pare a fi o misiune imposibila. An de an, tendintele se schimba, dar la Cosanzeana poti gasi rochia in care sa fii unica si speciala.

Manichiurista care lucreaza in tacere! Afla povestea Vasilitei Coca, surdomuta de la nastere, dar care iubeste si isi traieste viata cu maxima intensitate: „Este o fata care nu stie ce e rautatea, anume modestia ei se manifesta prin clienti” - VIDEO

„Pentru fiecare silueta si dorinta noi avem rochii de colectie. Avantajele sunt doar cate un model, sunt foarte calitative si sunt la oferta”, a spus Angela Baranetchi, fondatoarea Cosanzeana.

De la Porche - la Haval! Johy Davis, relatia cu banii si muzica: „Mie imi place sa fac ceva ce la noi in Moldova ce inca nu a fost” - VIDEO

Alexandrina este foarte responsabila, din acest motiv a decis sa inceapa pregatirile din timp. „Am dat toate examenele de bacalaureat si iata ca avem aceasta situatie ca trebuie sa ne pregatim de balul de absolvire”, a marturisit Reghina Alexandrina, interpreta.

Fiecare domnisoara vrea sa-si scoata in evidenta feminitatea, de aceea specialistii recomanda rochiile de culoarea rosie. „O tinuta pe are as putea sa i-o propun din cauza ca are o silueta fantastica si o piele etraordianara, finetea i-o remarcam  si nu ne temem de culoarea rosie”, a marturisit fondatoarea Cosanzeana.

Domnisoarele care prefera un stil clasic, alegerea perfecta este o rochie de culori mai inchise.

Magnat a rasfoit prin amintirile sale! Vezi cum arata artistul la prima sa iesire in scena: „Primul concert la Ciocana cu 20 de oameni ” - FOTO

„Un criteriu foarte si foarte important pe care il au domnisoarele in momentul in care cauta o rocie, este important ca aceasta sa aiba un strat pe desubt la material, iar aceasta rochie o are, ceea ce da dovada ca e practica”, a spus Reghina Alexandrina.

Totusi, rochiile lungi in acest an raman in voga, deoarece scot in evidenta eleganta. 

Articole din aceeasi categorie