14.06.2023
De la Porche - la Haval! Johy Davis, relatia cu banii si muzica: „Mie imi place sa fac ceva ce la noi in Moldova ce inca nu a fost” - VIDEO

Invitat special in studio-ul O Seara Perfecta a fost interpretul Johy Davis, acesta a venit cu mai multe detalii despre vacante, masini si planuri de viitor.

Johy Davis a venit in platou cu o piesa despre dusmani, iar acesta a dezvaluit ce are cu dusmanii: „Pai ce am, mai citesc comentarii de pe TikTok si vad negru in ochi. Eu nu atrag atentia la critica negativa, dar uneori mii interesant ce da din ei, la cat ajunge prostia omului”.

 „Mi-am procurat masina ca sa fie, o viata avem si nu este a prima mea masina, dar este a patra. Eu mi-am dat comanda de un model de masina si trebuia sa apara in septembrie, dar eu mi-am vandut masina veche si am zis ca nu stau eu fara masina aproape jumatate de an. Am anulat comanda aia si am zis ca cand o sa vina cealalta masina o sa vad daca o sa imi placa mai tare, o sa mi-o schimb cu aceasta. In general eu ma bucur pentru tot ce am astazi”, a mai adaugat artistul despre noua achizitie.

Magnat a rasfoit prin amintirile sale! Vezi cum arata artistul la prima sa iesire in scena: „Primul concert la Ciocana cu 20 de oameni ” - FOTO

Johy a marturisit detalii si despre planurile pe care le are vara aceasta: „Chiar astazi am vorbit cu Calin de la studiou, pregatesc o melodie noua si pot sa spun doar un indiciu putin, doar cum se va numi melodia, Sugar Mama o sa fie noua melodie. Sunt ideile mele si am zis ca da sa socam putin lumea, o sa fie putin mai perversa, diferita de altele care erau. Mie imi place sa fac ceva ce la noi in Moldova inca nu a fost”.

Fiind intrebat din ce face bani acum, artistul a dezvaluit:  „Eu ma ocup cu imobile, fac investitii, scot, mi-am deschis si patiserie si cam asta e. In Germania este familia mea si eu plec doar la ei in vizita, petrec timpul asa cum imi place”.

Fiind intrebat unde planifica sa isi petreaca vacanta vara aceasta, Johy spunea:  „Sincer sa spun, trebuia sa plec de doua ori la mare cu prietenii si am anulat din motiv ca am avut alte chestii aici in Moldova si am spus ca nu stiu ce sa fac, sa plec sau sa nu plec. Imi doresc foarte tare sa ajung in Dubai sau in Africa”.

Ionel Istrati - aparitie pe strazile din Paris! Vezi ce tinuta a ales sa poarte - FOTO

Articole din aceeasi categorie