13.06.2023
Magnat a rasfoit prin amintirile sale! Vezi cum arata artistul la prima sa iesire in scena: „Primul concert la Ciocana cu 20 de oameni ” - FOTO

Maxim Sacultan sub numele scenic Magnat, a publicat pe pagina sa de Instagram o poza de la primul sau concert din 2014.

Magnat a pus caseta cu intrebari, iar urmaritorii sai au fost curiosi si i-au data intrebarea:„De cat timp esti singer?” , la aceasta intrebarea artistul a publicat o poza cu un mesaj. 

Iar rapper-ul a scris in descrierea pozei: „2013 - prima piesa lansata. 2014 - primul concert la Ciocana cu 20 de oameni (poza de la acel concert). P.S aici inca nu cantam cu @feoctist.”

Fuego - de 30 de ani alaturi de publicul sau! Vezi cum a avut loc concertul aniversar al artistului, dar si cate tinute a schimbat: „Ma bucur sa vad mii de oameni in Teatrul Verde, asta inseamna ca...” - VIDEO

Maxim Sacultan sub numele scenic Magnat este un rapper din Republica Moldova care alaturi de prietenul sau Feoctist cuceresc datorita versurilor pe care le scriu si le interpreteaza. Adesea cuvintele lor te fac sa meditezi asupra unor probleme cu care se contrunta tara noastra.

Creste un barbat adevarat! Vezi ce surpriza i-a organizat fiul Svetlanei Sainsus, de ziua ei - VIDEO

Articole din aceeasi categorie