24.03.2021
Olga Buzova - pregatita sa paraseasca lumea showbizului? „Acum vreau sa-mi daruiesc un copil mic mie, voua si tatalui, lumii!”

Acum cateva ore, prezentatoarea TV a felicitat-o ​​cu caldura pe mama ei de ziua acesteia, dedicandu-i o postare emotionanta pe pagina sa de Instagram. Olga Buzova le-a promis parintilor sai un cadou mult asteptat - sa ii faca bunei in viitorul foarte apropiat.

Citeste si :  Ea are 74 de ani, el 84, se iubesc si sustin ca fac dragoste de trei ori inainte de pranz

Pe 24 martie, mama Olgai Buzova, Irina Aleksandrovna, implineste 60 de ani. Cu aceasta ocazie, cantareata i-a multumit mamei sale pentru buna educatie si sprijin: „Mami! In fiecare zi va spun voua si tatalui: „Multumesc pentru viata!” Si astazi vreau sa le multumesc din nou bunicilor pentru voi. Mama mea, principalul lucru pentru mine este ca tu sa fii sanatoasa si fericita. Te iubesc la nebunie si sunt recunoscatoare pentru tot ceea ce ai facut pentru mine si pentru Anyuta. Educatie, studii, calatorii, posibilitatea de a vedea alte tari la varsta de cinci ani. Va multumesc pentru valorile corecte, va multumesc ca m-ati invatat sa nu renunt si ca ati acceptat si sustinut alegerea mea. Ador sa discut cu tine, sa calatoresc, te iubesc, mama, si voi face tot ce depinde de mine, astfel incat sa nu ai nevoie de nimic ”, a notat artista de 35 de ani, pe Instagram, publicand si cateva imagini din arhiva familiei.

Parintii Olgai Buzova spera ca fiica lor isi va gasi in curand fericirea feminina, se va casatori si va deveni mama. Vedeta insasi viseaza la acest lucru, pentru care, aparent, este deja pregatita sa paraseasca lumea showbizului o vreme si sa se dedice familiei sale.

„Mama va multumesc pentru viata! Acum vreau sa-mi daruiesc un copil mic mie, voua si tatalui, lumii! " , a scris ea in instastories.

Olga a postat si un video in care le-a aratatat internautilor cum a surprins-o pe omagiata, de ziua ei, dar si imagini emotionante in care apare alaturi de cea care i-a dat viata.

Citeste si :  „La 26 diminetile incep altfel". Cum isi sarbatoreste ziua de nastere Ludmila Adamciuc, mama Copilului - Soare, si cum arata acum cinci ani

Sursa foto: Instagram

Articole din aceeasi categorie