27.07.2022
O tanara a facut furori pe TikTok dupa ce a dezvaluit ca s-a casatorit intr-o rochie de 24 de dolari. Afla de ce a luat aceasta decizie - FOTO/VIDEO

O tanara in varsta de 27 de ani a devenit cunoscuta pe retelele sociale dupa ce a ales sa casatoreasca intr-o rochie care a costat nu mai putin de 24 de dolari, adica putin peste 460 de lei. 

Maranda Vandergriff, o tanara in varsta de 27 de ani, care traieste in Knoxville, Tennessee, Statele Unite ale Americii, a facut public un videoclip pe Tik Tok, in care si-a etalat rochia in care s-a casatorit si pentru care a platit putin peste 20 de dolari.

Maranda este pasionata de hainele vintage de cand se stie, iar prima data cand s-a indragostit de aceasta rochie a fost in 2014, cand a participat la o prezentare de moda organizata de Goodwill, un fel de second hand din SUA. Desi atunci rochia nu avea acea dantela, Maranda s-a indragostit de creatia vestimentara si nu a putut sa si-o scoata din cap.

Verdele - noua culoare a sezonului? Actrita Gugu Mbatha-Raw iti demonstreaza o tinuta ideala in nuanta fistic - FOTO

Astfel, atunci cand prezentarea de moda s-a incheiat, rochia a fost scoasa la vanzare pentru suma de 30 de dolari si a decis sa o cumpere. Pentru ca a fost model, ea a avut un discount de 20 la suta, astfel ca a ajuns sa plateasca pentru ea 24 de dolari.

In ciuda faptului ca atunci nu avea planuri de nunta, ea a cumparat rochia si a tinut-o in dulap pentru cinci ani, pana cand partenerul ei, Parker Anderson, a cerut-o de sotie.

Fara sa stea pe ganduri, ea a decis ca in ziua cea mare sa poarte rochia pe care o avea deja in garderoba, insa i-a facut cateva modificari. Mai exact, mama ei i-a aplicat niste bucati din dantela pe care le adusese cu ani in urma din Anglia si, totodata, a folosit niste margele chiar de pe piept. Pentru ca bunica ei s-a stins din viata inainte sa apuce s-o vada mireasa, tanara a folosit una dintre esarfele ei pentru a-si infasura buchetul de mireasa. Totodata, ea a purtat pantofii surorii ei.

Gucci Decor a lansat o noua colectie de vesela si mobilier care a fost inspirata din natura. Vezi cat de elegant arata - FOTO

Desi evenimentul a avut loc in noiembrie 2020, de curand,  tanara a facut public un videoclip pe TikTok in care si-a etalat rochia de mireasa, iar utilizatorii au fost impresionati de ceea ce a reusit sa faca: „E absolut superba!”, „Ador faptul ca ai folosit bucati din rochia mamei tale, e speciala.”, au fost cateva dintre comentariile lasate in dreptul imaginilor ce au adunat mai bine de un milion de vizualizari. 

Actorul Nicolas Cage a devenit ambasadorul brandului Casablanca. Vedeta in varsta de 58 de ani a stralucit in cadrul sedintei foto - FOTO

Articole din aceeasi categorie