27.07.2022
Verdele - noua culoare a sezonului? Actrita Gugu Mbatha-Raw iti demonstreaza o tinuta ideala in nuanta fistic - FOTO

Faptul ca verdele in nuante deschise este cu siguranta noua culoare a sezonului a fost deja dovedit de Gigi Hadid la recenta petrecere organizata de Vogue „X Self-Portrait”, la care vedeta a aparut intr-o tinuta total green. Teoria este confirmata si de actrita Gugu Mbatha-Row, cunoscuta pentru serialul TV „The Morning Show” si filmul „Sloane's Dangerous Game”. La premiera de la New York a Apple TV Plus Surface, ea a atras atentia tuturor cu tinuta sa in nuanta fistic.

La eveniment, actrita a aparut intr-o rochie asimetrica, creata de de talentatul creator de moda Alexander McQueen, pentru colectia sa de toamna 2022. 

Gugu si-a completat tinuta cu pantofi translucizi de la brandul „Malone Souliers”, cercei cu smarald si o bratara eleganta. Iar accentul principal a fost pus pe impletiturile sale africane, care au adaugat un motiv etnic intregului sau look. 

Gucci Decor a lansat o noua colectie de vesela si mobilier care a fost inspirata din natura. Vezi cat de elegant arata - FOTO

Apropo, in colectia de toamna 2022 „Ready-to-Wear”,  Alexander McQueen a pus accent si pe costume in nuante de lime si fistic. 

Versace si Andy Warhol, YSL si Vincent van Gogh. Vezi cum se inspira designerii de la celebrii artisti ai lumii - FOTO

Articole din aceeasi categorie