27.07.2022
Gucci Decor a lansat o noua colectie de vesela si mobilier care a fost inspirata din natura. Vezi cat de elegant arata - FOTO

Gucci Decor a prezentat noua colectie de mobilier si articole de interior cu imprimeuri animalice si florale. Designerii au recunoscut ca natura a servit drept principala sursa de inspiratie pentru noua lor colectie. 

Printre articolele de interior de pe site-ul lor oficial puteti vedea lumanari in patru parfumuri noi - Mehen, Esotericum, Herbosum и Freesia. 

Georgina Rodriguez a devenit ambasadorul renumitului brand italian „Genny” - FOTO

De asemenea, cutiute pentru accesorii, perne si plapume din bumbac si matase. Toate articolele sunt decorate cu monogramele emblematice GG, precum si cu diverse imagini cu fete, fluturi si diferite animale. 

Noua colectie de vesela de la Gucci Decor include pahare din cristal, tavi, tacamuri, farfurii si cloche din metal decorate cu diferite figuri. 

Regii street style-ului s-au intors! Vezi prima iesire comuna a Rihannei si A$AP Rocky de la nasterea fiului lor - FOTO

Drept fundal pentru sedinta foto a noii colectii a servit o gradina frumoasa, cu mobilier din verdeata.

Cel mai important articol al colectiei sunt scaunele, din lemn de fag, cu picioare asemanatoare copitelor de cal. Tapiteria mobilierului este din pile, iar spatele este din bumbac cu imprimeu floral.

Pare desprinsa din alta lume. Jennifer Lopez, in colanti si top scurt, cu doar cateva zile inainte de a implini 53 de ani

Autorul campaniei de publicitate pentru casa de moda a fost fotograful namibiano-german Max Siedentopf, in varsta de 31 de ani, care a colaborat de mai multe ori cu Gucci.

Articole din aceeasi categorie