27.07.2022
Actorul Nicolas Cage a devenit ambasadorul brandului Casablanca. Vedeta in varsta de 58 de ani a stralucit in cadrul sedintei foto - FOTO

Brandul francez Casablanca a fost intotdeauna renumit pentru prezentarea spiritului Vestului Salbatic in colectiile sale, iar prezentarea colectiei de primavara-vara in cadrul Saptamanei Modei de la Paris demonstreaza in totalitate acest lucru. Si cine daca nu renumitul actor Nicolas Cage ar putea deveni noul ambasador al brandului.

In fotografiile noii colectii de toamna-iarna, realizate de fotograful Hugo Comte, se imbina glamour-ul de la Hollywood si fragmetele din creatiile artistului Eric Fischl.

Verdele - noua culoare a sezonului? Actrita Gugu Mbatha-Raw iti demonstreaza o tinuta ideala in nuanta fistic - FOTO

„Am incercat sa combinam glamour-ul de la Hollywood cu propriile noastre povesti de viata, imbinand luxul si romantismul pentru a crea look-uri atemporale, care trec peste limitele modei si au un continut al culturii pop”, a spus fotograful. 

Gucci Decor a lansat o noua colectie de vesela si mobilier care a fost inspirata din natura. Vezi cat de elegant arata - FOTO

Camasi lejere cu imprimeuri abstracte, pantaloni albi cu dungi albastre contrastante si sacouri clasice - in ceea ce priveste transmiterea starii de spirit a brandului, Nicolas Cage, alaturi de modelele Elton Mason si Anok Yai, s-au descurcat de minune.

Articole din aceeasi categorie