19.08.2022
„Soacra, soacra poama acra”! Victoria Beckham si alte vedete care nu se inteleg cu nurorile lor

Chiar daca au vrut sa ascunda faptul ca nu se inteleg prea bine cu sotiile fiilor lor, acest lucru a devenit la un moment dat subiect de discutie in presa.

Victoria Beckham

In aprilie 2022, fiul cel mare al cuplului Beckham, Brooklyn, s-a casatorit cu iubita sa Nicola Peltz. Chiar de la inceput, multi internauti au observat ca Victoria nu se intelege pre bine cu nora ei. Tanara nu si-a facut rochia de mireasa la casa de moda a Victoriei, iar acest lucru a suparat-o rau de tot pe Beckham.

„Aici a inceput totul”, a spus Nicola Peltz intr-un interviu despre cearta lor.

Potrivit insiderilor, acum nici macar Brooklyn nu comunica cu parintii sai si exista un „razboi rece” intre Victoria si Nikola. „Nu se suporta si nu isi vorbesc. Pregatirea pentru nunta a fost o perioada groaznica”, a adaugat o sursa apropiata lor.

Lynn Harless

Lynn este mama cantaretului si actorului american Justin Timberlake. Ea a fost cea care a atras atentia pentru prima data asupra talentului fiului ei si a facut tot posibilul pentru ca el sa devina celebru. Justin are o legatura speciala cu mama lui, asa ca s-a consultat cu ea in toate momentele importante din viata sa. 

Povestea de iubire dintre Nicole Kidman si Keith Urban. Regulile simple care i-au ajutat sa ramana impreuna

Ea a fost impotriva multora dintre alesele lui si a insistat sa se desparta de ele.

Acum aceasta se amesteca constant in viata de familie a lui Justin si Jessica. Totul a inceput de la faptul ca Lynn a ales data nuntii lor, i-a sfatuit cand ar trebui sa aiba copii si ar trebui sa nasca Biel.

Jane Pitt

Lui Jane ii placea foarte mult de prima sotie a fiului ei. Ea credea ca Jennifer Aniston era cea mai buna si cea mai potrivita femeie pentru el. Jane a fost foarte suparata cand a aflat ca actorul a schimbat-o pe Jennifer cu Angelina Jolie.

In cei zece ani in care Angie si Brad au fost impreuna, Jane s-a certat constant cu nora ei.

„Nu o voi ierta niciodata pe Angelina pentru ca a distrus familia si l-a adus pe Brad la o criza de nervi”, a spus femeia cand cei doi s-au despartit.

Victoria Rosca „a evadat” la mare! Vezi mesajul emotionant transmis de actrita, dar si anuntul important pe care l-a facut: „Muncesc sa nu dezamagesc...”

Articole din aceeasi categorie