29.09.2022
A mostenit talentul mamei sale! Fiica Victoriei Lungu si-a demonstrat „super puterea” sa. Valerie a publicat un videoclip in care canta live: „O voce divina!” - VIDEO

Cunoscuta in mediul online ca fiind o creatoare de continut calitativ si atractiv pe Instagram si TikTok, Valerie Lungu isi arata viata zi de zi in fata unei comunitati mari. Asadar, recent, Valerie Lungu a publicat un filmulet in care isi arata „super puterea sa”. 

In videoclip o vedem pe bloggerita imbracata intr-un hanorac de culoarea roz. Cu zambetul pe buze, Valerie Lungu si-a provocat fanii sa isi arate talentele ascunse, iar ea, la randul sau, l-a demonstrat pe al ei. 

„Astazi am decis sa va arat super puterea mea si va provoc si pe voi sa faceti acelasi lucru”, a mentionat Valerie in filmuletul sau. 

In urmatoarea clipa, Valerie a inclus renumita piesa de Tones and I „Dance Monkey” si a inceput sa cante. 

A fost cel mai greu concert din intreaga cariera a maestrului Nicolae Botgros! Muzicianul i-a adus un omagiu frumos Lidiei Bejenaru, care i-a fost alaturi jumatate de veac: „Sunt cele mai mari emotii pe care le-am avut in viata mea” - VIDEO

Se pare ca nimeni nu se astepta ca tanara are o voce atat de melodioasa, caci a cantat aceasta piesa cu brio. 

Videoclipul a acumulat peste 19 mii de vizualizari si multe comentarii din partea urmaritorilor sai: „O voce divina!”, „Esti asa frumoasa si talentata!”, „Ai o voce fermecatoare!”, „Superbisimo”, „Ce voce frumoasa ai”. 

Din araba s-a facut indiana! Natalia Duminica i-a uimit pe toti cu un dans traditional indian, plin de simboluri si mesaje ascunse: „Aici vorbesc mainile, vorbeste expresia si fiecare miscare are o semnificatie” - VIDEO

Originara din Republica Moldova, Valeria Lungu s-a mutat la Bucuresti, unde a cucerit telespectatorii cu tinutele sale de la „Bravo, ai stil!”. Ea a stiut sa se foloseasca de notorietatea pe care i-a adus-o emisiunea si a devenit unul dintre cei mai apreciati influenceri din Romania. Extrem de talentata si creativa, Valeria Lungu este urmarita pe Instagram de aproximativ 350.000 de persoane. Pentru fiecare poza sau filmare pe care o posteaza, ea munceste foarte mult si se dedica in totalitate acestei pasiuni. Mereu originala si cu idei spectaculoase, fosta concurenta a emisiunii de stil a reusit sa castige simpatia urmaritorilor ei.

Articole din aceeasi categorie