29.09.2022
Ashton Kutcher a dezvaluit cum i-a marturisit pentru prima data Milei Kunis ca o iubeste: „Am baut prea multa tequila...” - VIDEO

Ashton Kutcher si Mila Kunis au inceput sa se intalneasca in anul 2012: anume atunci paparazzi ii surprindeau tot mai des pe cei doi impreuna. Si, pentru prima data, indragostitii au aparut la un eveniment public impreuna in 2013: Ashton si Mila au mers la premiera filmului „Jobs: Empire of Seduction”. Recent, actorul a recunoscut cum i-a marturisit pentru prima data sotiei sale ca o iubeste.

„Prima data cand i-am spus sotiei ele ca o iubesc rasuna melodia „Tu si Tequila”. Sau poate am baut prea multa tequila”, a recunoscut actorul. 

Khloe Kardashian a recunoscut ca a fost ceruta in casatorie de Tristan Thompson, insa a refuzat cererea barbatului: „I-am spus ca trebuie sa ma asigur ca aceasta este o relatie complet diferita”

„Am aparut in stare de ebrietate acasa la ea, era 2 noaptea si pur si simplu am inceput sa strig tare: „Tu si tequila ma scoateti din minte”, a adaugat actorul. „I-am spus ca o iubesc si ea mi-a spus: „Nu spune acest lucru daca nu simti cu adevarat asta. O sa ma iubesti maine dimineata, cand te vei trezi cu mahmureala?”, a mentionat Ashton. 

Sarah Jessica Parker a fost nevoita sa paraseasca Gala anuala „New York City Ballet” din cauza unui incident care s-a produs in familia sa

Totusi, sentimentele lui erau sincere si a doua zi dimineata el din nou i-a spus viitoarei lui sotii ca o iubeste: „M-am trezit a doua zi dimineata si i-am spus: „Inca te iubesc”, a spus starul de la Hollywood. 

Ashton Kutcher si Mila Kunis au inceput o relatie in 2012 si s-a mutat unul cu celalalt in luna  aprilie a aceluiasi an. Cei doi au anuntat ca s-au logodit doi ani mai tarziu, iar actrita l-a nascut pe fiul lor, Wyatt, care are 7 ani. S-au casatorit in iulie 2015 si si-au extins familia odata cu sosirea celui de-al doilea fiu al lor, Dimitri, in varsta de cinci ani, in 2016. 

Coolio a murit, la doar 59 de ani. Celebrul rapper s-ar fi stins in urma unui infarct

Articole din aceeasi categorie