29.09.2022
Din araba s-a facut indiana! Natalia Duminica i-a uimit pe toti cu un dans traditional indian, plin de simboluri si mesaje ascunse: „Aici vorbesc mainile, vorbeste expresia si fiecare miscare are o semnificatie” - VIDEO

Invitata in cadrul emisiunii O Seara Perfecta a fost dansatoarea Natalia Duminica. Tanara a dansat un dans traditional indian, fiind imbracata intr-un costum stralucitor, de culoarea rosie, cu multe accesorii aurii. 

„Este un costum care cere foarte multa atentie. Este putin greu si dureaza un pic sa-l imbrac. Costumatia este cumparata din india. L-am adus dintr-un turneu. M-am gandit ca l-am imbracat foarte rar si acum m-am gandit sa dansez un dans indian, pe care l-am invatat mai multi ani in urma chiar in India”, a mentionat Natalia Duminica. 

Costumul sau si machiajul este unul de sarbatoare. „Acestea se pun la nunta mai des. Dar asa e India, acolo mereu se danseaza”. 

Dansul indian de cel belly dance sunt complet diferite, potrivit Nataliei. „Aproape ca nu au nici o tangenta. E ca si dansul nostru popular si belly dance. Aici vorbesc mainile, vorbeste expresia si fiecare miscare are o semnificatie. Totul este gandit si are un scenariu”. 

A fost cel mai greu concert din intreaga cariera a maestrului Nicolae Botgros! Muzicianul i-a adus un omagiu frumos Lidiei Bejenaru, care i-a fost alaturi jumatate de veac: „Sunt cele mai mari emotii pe care le-am avut in viata mea” - VIDEO

In timp ce dansa, tanara fredona cuvintele piesei. „Este o piesa despre dragoste. Este foarte mult dialog si in muzica, si in dans. Sper ca publicul a simtit energia pe care am vrut sa o transmit, caci despre asta este vorba”.

Miscarea de baza a acestui dans este: „Mainile. Miscarile mainilor si a ochilor. Fiecare miscare a mainilor este un cuvant. Asta este dansul indian mai mult”. 

Viata sa in aceasta toamna este: „Am revenit acasa recent dintr-un turneu la mare. Am avut spectacole in mai multe tari ale Romaniei, dar si pe litoral. Am fost si in Grecia, in Turcia. Nu prea am fost acasa”. 

Un concert complex cu interferente orientale, romanesti - la Palatul National. Afla de la Svetlana Bivol totul despre acest spectacol, dar si cand va avea loc: „Un concert care nu trebuie sa plictiseasca pe nimeni” - VIDEO

Cel mai memorabil lucru din aceasta vara a fost faptul ca Natalia a vazut o ploaie de stele. „Este un eveniment foarte rar, se intampla in august. Am mers pe plaja, unde este mai putin lumina. Si cand ne-am uitat, cadea stea dupa stea. Si Grecia m-a bucurat mult in aceasta vara”. 

Articole din aceeasi categorie