24.05.2022
Mereu stilata si eleganta! Vezi care sunt cele mai memorabile si reusite tinute ale Maiei Sandu, presedintele Republicii Moldova - FOTO

Astazi, presedintele Republicii Moldova, Maia Sandu implineste 50 de ani, o varsta frumoasa. In acest articol iti prezentam cele mai reusite tinute ale Sefei Statului. 

Maia Sandu mereu s-a deosebit de alti presedinti prin faptul ca este mai aproape de popor, si nu doar cu vorbele, dar si prin fapte. 

Presedintele Republicii Moldova nu se sfieste sa imbrace un costum casual, cu niste adidasi sau un maiou cu print traditional pe el si, pentru fiecare eveniment, alege sa poarte tinuta potrivita. 

Sefa statului mereu opteaza pentru tinute diferite, originale, care i se potrivesc atat dupa statut, cat si dupa varsta si caracterul sau. 

Fiind presedinta, Maia Sandu tine cont de traditiile si obiceiurile tarii noastre. Din acest motiv, sefa statului des imbraca tinute traditionale, doar ca intr-un mod mai modern. 

De exemplu, la expozitia de ii traditionale „MaiestrIA”, Maia Sandu a optat pentru o rochie neagra, clasica, de tip creion. Accentul principal a fost pus pe braul rosu, din piele, care a dat intregii tinute deja o alta culoare si care, de asemenea, este un element important in portul nostru popular.

La celebrarea Zilei Europei la Edinet, presedintele a ales, la fel sa poarte o ie nationala, cu o brodarie frumoasa si o pereche de pantaloni clasici, negri.

Tatiana Heghea, emotionata pana la lacrimi! Interpreta a fost externata din maternitate si intampinata de familia ei frumoasa: „Faceti cunostinta cu Tiberius-Alexander, fiul nostru!” - VIDEO

Pentru unele evenimente, sefa statului alege sa poarte tinute mai casual, comode, dar la fel de rafinate. De exemplu, pentru intalnirea oficiala cu Charles Michel, Presedintele Consiliului European, Maia Sandu a ales sa poarte un costum de culoarea gri deschis si o pereche de adidasi albi. Pentru a da tinutei o nota mai originala, a purtat o bluza cu ornamente albastre. Astfel, tinuta nu mai pare atat de simpla. 

Un alt caz a fost atunci cand a avut loc de „Ziua generozitatii - bucurii pentru copii”, la Gradina Botanica, unde Maia Sandu a aparut in blugi de jeans, un sacou si un maiou alb simplu. O tinuta perfecta pentru a petrece o zi in parc, alaturi de copii. 

Dar ce fel de eveniment, fara o rochie. La acest capitol, Maia Sandu se pricepe de minune. Rochiile pe care le alege sunt mereu potrivite pentru silueta ei si o avantajeaza din mai multe puncte de vedete. Fie ca e neagra, rosie sau de culoarea menta, toate i se potrivesc de minune, iar faptul ca este supla este un mare plus pentru ea.

Nu doar canta, dar si compune versuri! TOP 5 piese pe care Irina Rimes le-a scris pentru alti artisti - VIDEO

Cand i se ofera un cadou, presedintele Republicii Moldova nu ezita sa nu il probeze imediat. Asa a fost in cazul recent, cand formatia Zdob si Zdub si Fratii Advahov i-au daruit Maiei Sandu un tricou personalizat. In timp ce i-a decorat pe artisti cu „Ordinul de Onoare”, Sefa Statului a purtat acel tricou colorat, care s-a potrivit perfect cu sacoul sau fuxia. 

Totusi, sefa statului opteaza mai des sa imbrace costume formate din fusta si sacou, pe care le asorteaza cu bluze si pantofi potriviti dupa stil si culoare. La 30 de ani de la proclamarea Independentei Republicii Moldova, Maia Sandu a aparut intr-un costum alb, cu o bluza turcoaz si pantofi la fel - albi.

O alta tinuta, este un costum, de asemenea de culoarea alba, cu un sacou original, de tip Coco Chanel si o fusta simpla, de tip creion. Acest costum, Maia Sandu l-a imbracat in ziua in care l-a intampinat la Chisinau pe domnul Frank-Walter Steinmeier, presedintele Republicii Federale Germania.

Pentru ca isi dorea sa fie sanatoasa a reusit sa slabeasca 16 kilograme in doar 4 luni! Interpreta Iulia Hajim dezvaluie secretele unei diete echilibrate: „Eu cred ca 75% din boli vin din farfurie” - VIDEO

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie