24.05.2022
Pentru ca isi dorea sa fie sanatoasa a reusit sa slabeasca 16 kilograme in doar 4 luni! Interpreta Iulia Hajim dezvaluie secretele unei diete echilibrate: „Eu cred ca 75% din boli vin din farfurie” - VIDEO

In timp ce unii in pandemie au adaugat kilograme in plus, altii au profitat de circumstante si au inceput un regim alimentar sanatos. Un exemplu este si interpreta Iulia Hajim care a slabit 16 kilograme in 4 luni. Cum a inceput aceasta trasformare si ce regim are acum afla dintr-un reportaj marca O Seara Perfecta.

Iulia Hajim a trecut printr-o perioada de transformare fizica, iar dupa nastere a slabit 16 kilograme. Interpreta a inceput schimbarea fiind motivata de fetita ei, deoarece isi doreste sa fie un exemplu pentru ea.

„Fiecare femeie simte ca trebuie sa arate mai bine, sa fie un exemplu pentru copiii sai. Pentru mine a fost acel imbold ca sa-mi doresc o schimbare. Acum doi ani am inceput schimbarea. Eram dupa nastere, intr-o zi uitandu-ma in oglinda am inteles ca nu ma simt bine in corpul meu, nu imi placea cum imi stateau nici costumele populare, nu-mi placea nici cum ma simteam pe interior si am zis ca acum este momentul. In primul rand am vrut sa fiu mai sanatoasa, iar in al doilea rand pentru ca sa fiu un exemplu pentru fetita mea.”, a povestit interpreta.

De asemenea Iulia a mentionat ca datorita modului de viata pe care il avea a ajuns sa cantareasca 80 de kilograme. „Nu e un secret, cantaretii castiga painea de la evenimentele private, iar ele se petrec noaptea. Avem acces la mese pline, asta a fost valabil si pentru mine, dar si sotul meu. Activand noaptea, mancand haotic si lipsa de hidratare si-a pus o amprenta nu prea buna asupra corpului si a sanatatii. Astfel am ajuns la 80 kg, era foarte mult.”  

La 36 este se simte mai perfect ca oricand! Vezi ce surprize au asteptat-o la Bucuresti pe Diana Ballerini: „Acum ma mandresc mai mult cu mine, caci eu am inceput totul singura, intuitiv, fara o echipa in spatele meu” - VIDEO

Pentru a scapa de kilogramele in plus Iulia a decis sa apeleze la un nutritionist. „Am apelat la o persoana profesionista in domeniul nutritiei, m-a ghidat si mi-a spus pas cu pas ce am de facut. Zilnic a fost alaturi de mine. Persoanele care sunt in proces de slabire o sa-mi dea dreptate, e foarte greu emotional. In acele clipe cand vrei sa renunti, e nevoie de un mentor care sa te motiveze.”, a povestit interpreta.

In perioada pandemiei, interpreta a studiat domeniul nutritiei. „Pentru mine a facut diferenta partea cu educatia nutritionala. Am facut parte dintr-un proiect si am mers la ore de nutritie in varianta online. Am invatat despre nevoile corpului meu.”

Sport artista face in momentul de fata pentru a se tonifia si a avea cat mai multa energie. „Acum la moment fac sport la modul de tonifiere, energie.”

Maia Sandu isi sarbatoreste jubileul! Presedinta Republicii Moldova implineste 50 de ani

De asemenea, Iulia a inclus in rutina zilnica si un obicei alimentar sanatos. „Obiceiul pe care l-am deprins in aceasta perioada este sa am un mic dejun.”, a mentionat Iulia.

„Cred ca cea mai mare realizare a mea nu e doar ca am reusit sa schimb stilul meu de viata. Am implimentat si cu familia mea. Atunci cand gasesti ceva bun, vrei sa impartasesti cu cele mai importante persoane. Eu ma bucur ca suntem intr-un tandem cu sotul meu. Nu avem discutii ca fiecare cu mancarea lui. Mancam aceeasi mancare.  Eu cred ca 75% din boli vin din farfurie.”, a spus in cele din urma artista.

Articole din aceeasi categorie