24.05.2022
Nu doar canta, dar si compune versuri! TOP 5 piese pe care Irina Rimes le-a scris pentru alti artisti - VIDEO

Le-ai auzit de sute de ori la radio sau pe Youtube, dar cu siguranta nu ai stiut cine sta in spatele versurilor auzite. Interpreta din Republica Moldova, Irina Rimes a compus hit-uri pentru artisti precum: Andra, Alina Eremia, Atonia, Inna, Nicoleta Nuca si multi altii.

Vezi mai jos 5 dintre piesele compuse de Irina Rimes ce au ajuns sa se bucure de milioane de vizualizari pe Youtube si nu doar.

Alina Eremia - Poarta-ma

Piesa a fost lansata la inceputul anului 2017 si are peste 32 de milioane de vizualizari pe Youtube.

Andra - Sunt Puternica

Melodia a fost lansata de asemenea in 2017. Timp de 5 ani „Sunt Puternica” a acumulat aproape 5 milioane de vizualizari.

INNA - Cum Ar Fi?

A fost un adevarat hit al anului 2016. Chiar daca au trecut aproape 6 ani de la lansare piese inca este ascultata de internauti. „Cum ar fi?” a adunat peste 25 de milioane de vizualizari pe Youtube.

Primul accident vestimentar la Festivalul de la Cannes. Cine e vedeta care a suferit un moment jenant pe covorul rosu

Nicoleta Nuca - Ai Uitat Cine Esti

Irina a compus versuri si pentru artista originara din Moldova, Nicoleta Nuca. Piesa are aproape 9 milioane de vizualizari pe Youtube.

ANTONIA - Dor de Tine

Piesa a fost lansata in 2017 si se bucura de peste 11 milioane de vizualizari.

Irina Rimes este o cantareata si compozitoare din Republica Moldova, care in prezent activeaza si locuieste in Bucuresti. Irina Rimes a devenit cunoscuta in Republica Moldova dupa ce a participat in 2012 la concursul Fabrica de staruri, unde a ajuns pana in finala.

Tatiana Heghea, emotionata pana la lacrimi! Interpreta a fost externata din maternitate si intampinata de familia ei frumoasa: „Faceti cunostinta cu Tiberius-Alexandru, fiul nostru!” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie