24.05.2022
Tatiana Heghea, emotionata pana la lacrimi! Interpreta a fost externata din maternitate si intampinata de familia ei frumoasa: „Faceti cunostinta cu Tiberius-Alexander, fiul nostru!” - VIDEO

Bucurie mare in familia Tatianei Heghea. Interpreta a devenim mamica pentru a treia oara. A adus pe lume un baietel perfect sanatos, iar acum recunoaste ca este o femeie implinita. Astazi, noul membru al familiei impreuna cu proaspta mamica au fost externati din maternitate. Cu arata interpreta la doua zile dupa nastere, dar si ce emotii traieste, afla din reportajul ce urmeaza, marca O Seara Perfecta.

Nerabdatori si plini de emotii, sotul, dar si cei doi copii mai mari ai Tatianei Heghea, asteptau pe scarile maternitatii sa-si vada pentru prima data fiul si fratiorul.

„Am emotii. Sunt fericita. L-am asteptat mult. Cred ca seamana cu mine. Am vazut poze cu el de dimineata si am vazut ca e ca mine. Mi-am dorit o surioara. Data trecuta cand am spart balonul, am vazut ca e albastru si am inceput sa plang. Verisoara mea m-a luat si m-a linistit. Am sa o ajut pe mama”, Regina-Raluca, 6 ani. 

La 36 este se simte mai perfect ca oricand! Vezi ce surprize au asteptat-o la Bucuresti pe Diana Ballerini: „Acum ma mandresc mai mult cu mine, caci eu am inceput totul singura, intuitiv, fara o echipa in spatele meu” - VIDEO

Chiar daca este tatic pentru a treia oara, emotiile lui Eugen sunt la fel de mari.

„Putin am emotii, ca de fiecare data, dar sunt foarte fericit. Asteptam cu nerabdare sa iasa. L-am vazut doar in poza, deja asteptam sa il vedem in realitate”, Eugen Raboi, sotul. 

„Fericitule tatic, stiu ca ai mai comandat un fecioras. Printesa Tatiana a avut mare grija sa iti indeplineasca visul tau cel mare. Zis si facut! Feciorasul e pe loc. Sunt foarte mandra si fericita ca va cunosc si impreuna am realizat un lucru extraordinar. Sunt foarte mandra de realizarea voastra si sper ca Tatiana va avea grija ca si Regina-Raluca sa mai aiba o surioara”, a spus medicul. 

Acum, mama a trei copii, Tatiana Heghea recunoaste ca este o femeie implinita.

„Ma simt minunat. Ma simt binecuvantata de trei ori, sunt recunoscatoare. Nu stiu, in asa momente nu cred ca am puterea de a gasi cuvintele de a va reda implinirea mea. Dar cred ca pe chip si in ochi se citeste totul. Faceti cunostinta cu baietelul nostru. La dorinta lui tata, o sa il cheme Tiberius-Alexander. S-a nascut de 4 kg 200 gr. Asta a fost diferit, ceilalti au fost mai slabuti. Cu inaltimea de 55 cm, pentru ca iti dai seama, genele isi pun amprenta”, Tatiana Heghea, interpreta. 

ra un atlet profesionist in Canada si a revenit acasa din cauza pandemiei! Moldoveanul Lilian Binzari - totul despre participarea sa la Dancing on ice, absenta de la scoala si patinajul in Republica Moldova: „Am renuntat pentru ca am revenit...” - VIDEO

La doar doua zile de la nastere, interpreta este la fel de frumoasa, mai mult, Tatiana este intr-o forma fizica de invidiat.

„Asta e un defect profesional, ca sa fii mereu ingrijita si mereu sa te simti bine in pielea ta. Eu acum simt o alta frumusete in inima mea, care imi da pe chip fericire. E copilul meu, e familia mea, e implinirea pe care multi o cauta si o gasesc cei norocosi, cei binecuvantati. Sincer, am avut alegerea sa nasc in aceeasi maternitate ca si la celelalte nasteri. Vreau sa spun ca acum m-am simtit bine, ca la mine acasa. Si chiar am vrut sa impartasesc cu oamenii fericirea mea, am dansat. Da, e greu, e o provocare pentru femei, nu e deloc simplu. Dar asta am simtit, asta am trait, de ce sa nu arat oamenilor emotiile mele. De aceasta data, am avut emotii mai mari, mi-am facut griji. Ma gandeam cum va fi, la fel de frumos, sanatos. Totul a decurs bine”, Tatiana Heghea, interpreta. 

Fiica cea mare Regina-Raluca abia asteapta sa-si dadaceasca fratiorul, iar Tatiana are mare incredere in ajutorul ei.

Maia Sandu isi sarbatoreste jubileul! Presedinta Republicii Moldova implineste 50 de ani

„O sa ne ajute familia, ca asta este diferenta unei familii mai mari. Mai ales Raluca, ea astepta acest moment. S-a maturizat foarte mult si in ultimile luni, avea o relatie foarte speciala cu burtica, ii spunea noapte buna in fiecare seara, o saruta. Ceea ce traiesc e fascinant. Ii multumesc mult lui Dumnezeu pentru tot. Am un program foarte incarcat. Pe 27 am o nunta la Ungheni. Voi merge neaparat. Mergem in program de mana cu job-ul meu, care ma incarca emotional, de mana cu sotul meu. Noi ne-am dorit doar ca copilul sa fie sanatos, caci restul noi reusim, restul ne asumam. Vom da dovada de caracter, de rezistenta, de putere, rabdare. E un copil sanatos si asta e cel mai important”, Tatiana Heghea, interpreta. 

Tiberius-Alexander, noi iti uram la multi ani fericiti si copilarie frumoasa!

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie