04.02.2022
Lectie de stil de la Marinela Bezer! Cum sa combini corect piesele vestimentare pentru a avea o tinuta alba in totalitate. Vezi cele 9 idei ale fashionistei - FOTO

Marinela Bezer pe langa faptul ca este o bloggerita de succes, poate fi numita cu certitudine si o adevarata fashionista. Tinutele sale sunt o sursa de inspiratie pentru urmaritoarele sale virtuale.

Tanara posteaza adesea pe pagina sa de Instagram fotografii originale din locurile pe care le viziteaza. Pe langa peisajele frumoase, internautii atrag atentia cu siguranta si la ceea ce poarta Marinela.

Bloggerita este o adevarata amatoare a look-urilor „total white”, adica cele care sunt in totalitate albe.

Mai jos poti vedea mai multe fotografii ale Marinelei, care te pot ajuta sa-ti formezi si tu o tinuta delicata si fina de culoare alba.

In prima tinuta fashionista a optat pentru o pereche de sorti, un pulover, cizme pana peste genunchi si palton. Drept accesorii Marinela a ales o sapca si o geanta creata de renumita casa de moda, Dior.

Daca esti o amatoare a tinutelor elegante si sexy, aceasta este cea mai potrivita alegere pentru tine. Un sacoul mulat pe corp, o fusta pana la genunchi, colanti in plasa si „voila”, esti gata pentru o iesire la restaurant sau la muzeu, asa cum a facut Marinela.

Delia, situatie neasteptata la o inmormantare. Ce a patit artista: „Eu trebuie sa raman normala”

Daca iti este dor de vara sau urmeaza sa pleci intr-o vacanta exotica, nu te complica prea mult. Opteaza pentru un top si o fusta si o sa arati irezistibil cu siguranta.

Daca esti amatoarea look-urilor mai comode poti alege o pereche de sorti.

Vezi mai jos si alte tinute ale Marinelei care sunt la fel de frumoase si originale.

Are cea mai linistita vacanta de pana acum si ii place acest lucru. Olga Tapordei, moldoveanca care a cucerit Everestul povesteste cum este sa ai o vacanta pe Insulele Maldive - VIDEO

Sunt impreuna de aproape 17 ani si viseaza sa isi vada nepotii si stranepotii! INTERVIU fara secrete cu Marina si Teodor Carnat: „Abia asteptam sa vedem cum va fi relatia noastra peste 50 de ani”

Articole din aceeasi categorie