04.02.2022
Delia, situatie neasteptata la o inmormantare. Ce a patit artista: „Eu trebuie sa raman normala”

Delia Matache este una dintre cele mai cunoscute si apreciate artiste din Romania, iar celebritatea a venit la pachet cu multe situatii neasteptate pentru ea. Invitata in cadrul podcastului gazduit de Codin Maticiuc, jurata de la „X Factor” a povestit o intamplare de la o inmormantare.

Desi este cunoscuta de toata lumea, Delia a incercat sa ramana un om normal si sa nu se desprinda de realitate. Artista considera ca ea nu este diferita cu nimic fata de alti oameni, ci doar ca are parte de expunere in spatiul public.

 „De cand am inceput sa fiu cunoscuta, am ramas extrem de bine ancorata la realitate, sunt un om normal, la fel ca ceilalti. Sunt reactii cand ma vad, este normal, ma vad la TV, sunt si reactii exagerate, eu trebuie sa raman normala, eu nu sunt cu nimic diferita, doar ma vad in spatiul public. Eu sunt un artist doar cand sunt pe scena, in rest sunt om normal, deci trebuie sa ma comport normal… deci imi spun chestia asta, mi-a intrat asa in sange treaba asta. Doar daca am o stare proasta observ reactiile oamenilor care ma deranjeaza, dar daca sunt bine cu mine… nu ma uit sa vad ce reactii au altii, nu ma intereseaza. Sunt momente din astea, cel mai nasol e sa ti se intample la o inmormantare”, i-a spus Delia Matache lui Codin Maticiuc.

Viata este prea scurta pentru a avea un par neingrijit! Hairstylistul Daniela Ciornii-Ojoga iti spune ce alegeri fac moldovencele in materie de par, dar si cum sa obtii volumul si luciul perfect - FOTO

Cantareata a povestit in cadrul unui podcast ca exista si situatii incomode cand oamenii cer sa faca poze in momente total nepotrivite. Delia Matache a dezvaluit ce i s-a intamplat la o inmormantare.

 In timp ce se afla la o inmormantare, o femeie a vazut-o pe artista si a venit la aceasta sa-i ceara sa faca o fotografie impreuna. Momentul nu era deloc unul potrivit pentru asta. Doamna respectiva i-a spus Deliei ca ii pare rau de persoana care s-a stins din viata, insa se bucura ca a intalnit-o pe ea acolo. Actorul a ramas uimit cand a auzit ceea ce povestea invitata lui si a vrut sa afle mai multe detalii despre momentul respectiv. Codin Maticiuc: „Ti s-a intamplat la o inmormantare? Ti-a cerut si poza? Nu…”. Delia: „Ba da, a zis ca daca putem sa facem o poza”. Codin Maticiuc: „Erati amandoi la acelasi mort?”. Delia: „Deci eram la aceeasi inmormantare, se terminase… si a zis: „Imi pare rau pentru…, dar ma bucur ca v-am cunoscut, faci si cu mine o poza?”.

Jennifer Lopez si Maluma au lansat „Marry Me”. Una din piesele de pe coloana sonora a filmului cu acelasi nume - VIDEO

Sursa FOTO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie