15.03.2021
S-au intrecut in tinute, unele spectaculoase, altele penibile. Cele mai memorabile lookuri prezentate la premiile Grammy 2021

Cele mai frumoase rochii si lookuri prezentate pe covorul rosu al premiilor Grammy 2021.

In noaptea dintre 14 si 15 martie, Grammy-urile din 2021 au fost organizate la Staples Center din Los Angeles. O editie mai diferita decat cea traditionala, datorita pandemiei, cu un covor rosu partial virtual. Vedeta serii a fost nimeni alta decat Beyonce. Queen B, de fapt, este de astazi cel mai premiat artist din istoria Grammy. Cu aceasta ocazie, vedeta a urcat pe scena intr-o versiune „rockstar”, cu o rochie mini drapata din piele de Schiaparelli, combinata cu colanti negri si pantofi ametitori. 

O alta castigatoare este Dua Lipa, premiata pentru cel mai bun album vocal pop. Vedeta a fost apreciata si pentru stil. Cantareata a ales creatiile Atelier Versace, create special pentru aceasta ocazie. Pe covorul rosu a purtat o rochie in tonuri pastelate si acoperita in intregime cu cristale. Decolteul adanc, decuparea pe picior si pe spate au un design in forma de fluture impodobit cu cristale Swarovski. Vedeta a completat lookul cu o pereche de sandale foarte stralucitoare. Pentru spectacolul de pe scena a purtat o rochie fucsia cu o fusta pufoasa si maneci balon, decorate cu aplicatii. Creatia ascundea un sutien si un slip cu cristale. Tinuta a fost completata cu o pereche de cizme de la aceeasi marca. 

Ce alte tinute au impresionat anul acesta la premiile Grammy si cine sunt starurile care le-au purtat, urmareste in continuare:

Dua Lipa in Versace, Gioielli Bulgari
Dua Lipa in Versace
Beyonce in Schiaparelli, scarpe Jimmy Choo
Cynthia Erivo in Louis Vuitton, gioielli Tiffany & Co.
Chloe Bailey in Louis Vuitton, gioielli Tiffany & Co.
Halle Bailey in Louis Vuitton, gioielli Tiffany & Co.
Jhene Aiko in Giambattista Valli
Mickey Guyton in Valentino
Billie Eilish in Gucci
Noah Cyrus in Schiaparelli Haute Couture
Megan Thee Stallion in Dolce & Gabbana
Taylor Swift in Oscar de la Renta
HAIM in Prada
Articole din aceeasi categorie