25.01.2022
Iti va lungi vizual picioarele, iar piciorul va arata gratios: 5 probleme pe care pantofii potriviti le vor rezolva - FOTO

Cu perechea potrivita de pantofi, poti sa-ti modelezi vizual silueta, sa faci lucrurile vechi sa para noi si sa devii o vedeta a lumii fashion. Iti prezentam cinci moduri care te vor ajuta sa arati perfect, in orice tinuta.

Lungimea piciorului

Fiecare a doua femeie, conform statisticii, a carei lungime a talpii incepe de la numarul 39, vine cu diferite modalitati pentru a reduce vizual aceasta lungime, pentru a o ascunde. Pantofii fara toc, in special balerinii, si modelele care au varf ascutit sunt exclusi deodata din garderoba, deoarece „Unde voi merge eu cu aceste „schiuri”?”.

In primul rand, in secolul 21, sa iti fie rusine de lungimea piciorului tau este complet inutil. Acest lucru este dat de la natura, cum ar fi si forma unghiilor, lungimea degetelor sau culoarea ochilor. Dar da, daca iti doresti, acest lucru poate fi corectat, doar ca multa logica in asta nu exista. In al doilea rand, acum tu citesti un articol scris de o persoana care are marimea 39-40 si inaltimea de 163 cm. Este ceva normal!

Iubeste din nou? Cine este bruneta focoasa alaturi de care isi petrece timpul Johy Davis si cum a surprins-o acesta - FOTO

Totusi, pentru tinerele care se complexeaza din aceasta cauza, exista o modalitate buna pentru a reduce vizual lungimea piciorului. 

Alege o astfel de incaltaminte, care iti imparte piciorul pe orizontala. Acestea pot fi, de exemplu o pereche de pantofi cu un contrast de culori. Atunci, chiar daca nu are toc sau daca este cu un varf mai ascutit, nu este nimic strasnic.

Iar daca acestia sunt pantofi pentru sezonul cald, atunci acorda atentie modelelor de nuante inchise, mai largi in varf. 

Viata fara tocuri

De ce se tem femeile cand refuza la pantofii cu tocuri? Principala teama a lor este faptul ca fara tocuri, picioarele lor se vor scurta vizual, iar soldurile se vor face mai voluminoase. Totusi, stilistii si fashionistele au un argument si pentru acest lucru.

Prima - o tinuta complet construita pe principiul „sectiunii de aur” si a proportionalitatii, astazi ramane in umbra. Ia exemplu de la influenceritele care poarta cizme de o inaltime corecta, combinate cu o fusta sau pantaloni scurti. 

Olga Manciu- atacata in plina strada: „Am ramas cu psihicul traumat, corpul plin de semne si o unghie rupta definitiv. M-a agresat fizic si a incercat sa ma violeze” - FOTO

Argumentul doi - daca duci grija de fiecare centimetru al inaltimii tale, atunci poarta pantofi plati de aceeasi culoare care o au picioarele tale, adica: dresuri, pantaloni, rochie lunga sau fusta. Astfel, construiesti o verticala monocroma, care te va arata mai intalta. Si nici nu ai nevoie de tocuri.

O tinuta plictisitoare

O noua strategie intr-o garderoba - nu CE tu porti, dar CUM o faci. Chiar si cea mai simpla tinuta, de zi cu zi, din cateva piese de baza, poate fi transformata intr-un look frumos cu ajutorul unor pantofi neobisnuiti. 

Mama lui Neymar, atacata de iubitul cu 5 ani mai tanar decat starul de la PSG. Ce s-a intamplat cu femeia de 54 de ani

Formula magica consta in faptul ca tu iai cateva articole de baza, pe care le preferi cel mai mult (cum ar fi un tricou alb, blugi si un blazer) si le asortezi cu o pereche de pantofi pe care i-ai cumparat candva pentru o ocazie speciala. Imprimeu activ, luciu metalic, pietre si strasuri - cu o astfel de pereche de pantofi, chiar si cea mai banala tinuta arata fresh si trendy.

Geanta si pantofi de aceeasi culoare

Mamele noastre s-au ghidat dupa regula care spune ca pantofii trebuie fie de aceeasi culoare ca si geanta, formand astfel un „ansamblu”. Apoi, aceasta regula a fost adaugata brusc in lista anti-tendintelor si a inceput sa fie considerata un lucru de prost gust. 

Se pregateste sa devina mamica? Se zvoneste despre o eventuala sarcina. Vezi ce a spus vedeta

De atunci, moda a ajuns la un consens. Totusi, ambele optiuni au dreptul la viata. Si cea in care iti asortezi intentionat geanta cu culoarea pantofilor tai.

Pantofi albi

Multa vreme, pantofii negri au fost considerati universali si potriviti pentru orice tinuta. Astazi, locul lor l-au ocupat pantofii de culoarea alba care, de asemenea, se potrivesc la orice piesa vestimentara sau accesoriu. Culoarea alba, ca si negrul, este acromat si, prin urmare, poate fi combinata cu orice nuanta de imbracaminte fara o problema. Si pare mult mai interesant si mai original.

Tinute cu pantofi albi:

Cizme albe aspre: este indraznet, dar nu ajunge sa arate brutal;

Monocromul alb (o tinuta in aceeasi gama de culori) este una dintre principalele tendinte ale anului 2022, iar cele mai la moda nuante sunt perla si bejul, iar o incaltaminte alba intr-un astfel de look este numai binevenita;

Colanti - o alta tendinta; pantofii albi pot fi purtati si colanti negri. Daca doresti, poti repeta culoarea alba in alt lucru: un tricou alb sau o geanta care sa se potriveasca cu pantofii.

Cum arata Kate Hudson intr-o zi obisnuita, cand renunta la machiaj si la rochiile spectaculoase - FOTO

Articole din aceeasi categorie