25.01.2022
Mama lui Neymar, atacata de iubitul cu 5 ani mai tanar decat starul de la PSG. Ce s-a intamplat cu femeia de 54 de ani

Un nou incident violent in care au fost implicati Nadine Goncalves (54 de ani), mama lui Neymar, si iubitul acesteia, a avut loc zilele trecute.

Jurnalistul Gabriel Perline a publicat informatia pe retelele de socializare, dezvaluind ca Tiago Ramos (25 de ani) ar fi distrus un apartament din Rio de Janeiro in urma unei crize de gelozie.

„Tiago a luat-o razna deoarece Nadine nu a fost de acord cu niste cereri extravagante ale lui. Si-a pierdut controlul. Vecinii au auzit tipete si zgomotul mai multor obiecte aruncate, dar si vocea unei femei plangand.”, se arata in mesajul transmis de Perline. 

Iubeste din nou? Cine este bruneta focoasa alaturi de care isi petrece timpul Johy Davis si cum a surprins-o acesta - FOTO

Potrivit aceleiasi surse, femeia de 54 de ani ar fi parasit apartamentul si s-ar fi dus in Santos, in timp ce tanarul model, jucator de fotbal intr-o liga inferioara din Spania, s-ar fi refugiat la niste prieteni. 

In iunie 2020, Tiago Ramos a distrus locuinta in care statea cu Nadine, intr-o alta criza de furie. 

Jared Leto isi demonstreaza abdomenul perfect si impartaseste vibratii grozave, alaturi de prietenii sai - FOTO

Tot in acelasi an, barbatul a anuntat ca este bisexual si ca are si o relatie cu un alt tanar de 29 de ani. Mama lui Neymar l-ar fi parasit la momentul respectiv, insa ruptura nu a tinut mult timp.

Se pregateste sa devina mamica? Se zvoneste despre o eventuala sarcina. Vezi ce a spus vedeta

Articole din aceeasi categorie