25.01.2022
Olga Manciu- atacata in plina strada: „Am ramas cu psihicul traumat, corpul plin de semne si o unghie rupta definitiv. M-a agresat fizic si a incercat sa ma violeze” - FOTO

Internautii din mediul online au fost ieri surprinsi sa afle o situatie de neimaginat prin care a trecut Olga Manciu la scurt timp dupa ce a revenit in Marea Britanie.

Dupa o vizita de scurta durata in Moldova, Olga a revenit la Londra, iar totul a luat o intorsatura neasteptata. 

Pentru ca este sincera cu publicul sau, bloggerita a facut publica experienta groaznica prin care a trecut.

„Ieri mi s-a intamplat ceea, ce cred ca nu o sa uit niciodata. La ora 10 dimineata, fix in fata casei, am fost atacata de un individ care m-a agresat fizic si a incercat sa ma violeze. Prin urmare am ramas cu psihicul traumat, corpul plin de semne si o unghie rupta definitiv. Evident ca am chemat politia, cazul este in lucru, iar baietanul acela este cautat. Bine ca avem camere de luat vederi si respectiv avem mai multe dovezi!”, a scris pe Instagram Olga.

Horoscop 25 ianuarie 2022. Motiv de bucurie si noroc mare de bani pentru unele zodii

”Sunt fara de puteri, astazi mi s-a blocat spatele ceea ce m-a facut sa vin la spital, plus mi-e frica de degetul fara unghie fiindca e rana deschisa si sa nu fac vreo infectie in sange! Moral nu imi e usor, fiindca tot imi apare imaginea in fata ochilor, dar incerc sa fiu pozitiva si ii multumesc Universului ca tipul nu avea vreun cutit in mana. Concluzia: Niciodata nu stii cum te intalneste o noua zi si ce incercari are pentru tine!”, a mai adaugat ea.

Prietenii din mediul online au reactionat imediat si i-au scris multe mesaje de incurajare, mai mult de atat unora nici nu le-a venit sa creada cele aflate. „Eu mi-as dori ca asta sa fie o gluma, sau ceva din seria fantasticii, dar nu e asa din pacate! Neaparat o sa revin, cand voi fi mai bine. Acum vreau doar sa va rog sa aveti grija de voi.” a mentionat ea. 

Au inceput studiile online, iar asta inseamna ca parintii-bloggeri au treaba dubla! Cum se descurca acestia si ce parere au: „Rabdare parintilor si invatatorilor, doar impreuna vom reusi” - FOTO/VIDEO

Sursa FOTO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie